Γυρίζει σελίδα στην καριέρα του ο Γουίλσιρ

Μετά από 17 χρόνια στην Άρσεναλ, ο Τζακ Γουίλσιρ έμεινε ελεύθερος από τους «κανονιέρηδες» και ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.
Ο διεθνής μέσος δεν ικανοποιήθηκε από το αποτέλεσμα των συνομιλιών του με τον νέο τεχνικό της Άρσεναλ Ουνάι Έμερι, για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Σήμερα ανακοινώθηκε η απόκτηση του από την Γουέστ Χαμ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Υπήρξε ενδιαφέρον από κλαμπ και στην Αγγλία και στο εξωτερικό, αλλά η παραμονή του στο Λονδίνο, σε άλλη ομάδα πλέον, δείχνει, τουλάχιστον στα χαρτιά, να είναι μια
καλή επιλογή για έναν παίκτη που θέλει να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο, αγωνιζόμενος σε μία ομάδα, που όπως είπε και αυτός και η οικογένεια του την υποστήριζαν.

«Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι είχα έναν ιδιαίτερο δέσιμο με αυτό το κλαμπ και θέλω να το δω να μεγαλώνει», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 26χρονος μέσος.
«Έχω καλές αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία και παρακολουθούσα την ομάδα στο Upton Park».

Ο Γουίλσιρ πρόκειται να πετάξει στην Ελβετία για να βρεθεί με τους νέους συμπαίκτες του και τον Μανουέλ Πελεγκρίνι για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Γουεστ Χαμ, ενόψει της απαιτητικής σεζόν που θα ξεκινήσει.
Τα «σφυριά» ετοιμάζονται μάλιστα να κλείσουν και τον Αντρέι Γιαρμολένκο, προσφέροντας 20 εκατομμύρια ευρώ στην Ντόρτμουντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα