Γρηγορίου για Αστέρα!

Ένα από τα ονόματα που έχει μπει για τα καλά στη λίστα των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης είναι αυτό του Μιχάλη Γρηγορίου. Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και του Ατρόμητου Αθηνών φέρεται να έχει ήδη δεχθεί μια πρώτη κρούση από την ομάδα της Αρκαδίας χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάτι περισσότερο. Η αλήθεια είναι πως την πόρτα του Γρηγορίου την έχουν χτυπήσει κι άλλες ομάδες της Super League,
ενώ ο 45χρονος τεχνικός είναι σε ανοικτή επαφή και με ομάδες του εξωτερικού. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που το τελευταίο διάστημα έχει επισκεφθεί διάφορες χώρες του εξωτερικού.

Από εκεί και έπειτα ένα άλλο όνομα που ακούστηκε και φέρεται να ενδιαφέρει τον Αστέρα Τρίπολης είναι και του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος προσφάτως ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον Παναιτωλικό και βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους Ισπανούς προπονητές για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα, ωστόσο, οι άνθρωποι του Αστέρα θέλουν πρώτα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τα ονόματα της εγχώριας αγοράς και ακολούθως να κοιτάξουν τις λύσεις του εξωτερικού. Κάποιοι από τους προπονητές - στόχους του Αστέρα εμπλέκονται σε διαδικασίες πλέι οφ με τις ομάδες τους, οπότε είναι ακόμα άγνωστο το τι θα αποφασίσουν για τη νέα σεζόν!
Keywords
Τυχαία Θέματα