Γρηγορίου: «Δεν εφαρμόστηκαν οι κανονισμοί»

Ο Χάρης Γρηγορίου υπογράμμισε πως στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ δεν εφαρμόστηκαν οι σχετικοί κανονισμοί, κάτι που φαίνεται στην απόφαση που ανακοινώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες. Παράλληλα, τόνισε πως είναι το ίδιο άσχημο να μην εφαρμόζονται οι νόμοι και οι κανονισμοί, με το να κρίνεται ένας τίτλος ή ένας αγώνας στα χαρτιά. Ο Γρηγορίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM 94,6».

Αρχικά, ο Γρηγορίου δήλωσε: «Περιμέναμε να γίνει ένα ντέρμπι στην Τούμπα
υπό άλλες συνθήκες. Πλέον η απόφαση αυτή δημιουργεί δυσκολίες, μια και δεν έχουμε συνηθίσει να γίνονται τέτοιες διασκέψεις βράδυ Σαββάτου. Είναι άκομψο και παράδοξο να αποφασίζονται οι συνθήκες κάτι από τις οποίες θα διεξαχθεί το ματς της χρονιάς λίγες ώρες πριν τη σέντρα».

Στη συνέχεια, ο νομικός συμπλήρωσε: «Όσο άσχημο είναι να κρίνεται ένα πρωτάθλημα ή ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στα χαρτιά, άλλο τόσο άσχημο είναι να ανατρέπονται και να μην εφαρμόζονται οι νόμοι. Δεν ξέρω το σκεπτικό και πως κατέληξε σε αυτή την απόφαση, όμως έχει την ίδια απαξία και την ίδια απήχηση και το ένα και το άλλο. Λέγαμε ότι θα κριθεί στα γραφεία των αθλητικών δικαστών. Όταν φεύγει η μπάλα από το γήπεδο, σταματά να υπάρχει η μπάλα και υπάρχουν γραφές διατάξεις και αποφάσεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα