Γρανάδα-Ουέσκα 3-3: Η κατάρα του "Χ", μυθική ισοφάριση η Γρανάδα

Γρανάδα-Ουέσκα 3-3: Η κατάρα του "Χ", μυθική ισοφάριση η Γρανάδαbasket1thanosΚυρ, 12/06/2020 - 16:59

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν σήμερα (06/12) το μεσημέρι στο "Νουέβο Λος Κάρμενς" της Γρανάδα.

Η Ουέσκα βρέθηκε "αγκαλιά" με την παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όταν προηγήθηκε με 3-1 στο 82'. Όμως οι γηπεδούχοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με δύο τέρματα στο 88' (Μολίνα) και το 90' (Σάντσες).

Οι φιλοξενούμενοι στις πρώτες 12 αγωνιστικές της La Liga έχει

απολογισμό 8 ισοπαλίες και 4 ήττες πλέον, αναζητώντας διακαώς τρίποντο νίκης.

Έφτασαν για ακόμα μία φορά πολύ κοντά όμως το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό και έτσι ήρθε ακόμα ένα "Χ"!

Το ματς:

Ο Ρίκο άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό για την ομάδα του Μίτσελ αλλά η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε πριν το ημίχρονο για το 1-1 με τον Σουάρεζ Χάρις (43').

Στην επανάληψη η Ουέσκα έλεγξε τον ρυθμό και με τέρματα των Γκαρσία (49') και Οκαζάκι (82'), φάνηκε να καθαρίζει τη νίκη που θα ήταν η πρώτη της για φέτος!

Αμ δε! Η κουρασμένη για 85 λεπτά Γρανάδα (είχε παιχνίδι με την Αϊντχόφεν την Πέμπτη για το Europa League), "αναστήθηκε" και ισοφάρισε στο τελευταίο δίλεπτο του ματς με τους Μολίνα και Σάντσες να σκοράρουν.

Την Πέμπτη (10/12) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, η Γρανάδα έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Η ισπανική ομάδα έχει προκριθεί αλλά θα θελήσει να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου ενώ το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα από την Ομόνοια, θα παίξει για την "τιμή των όπλων".

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Granada - Ποδόσφαιρο Huesca - Ποδόσφαιρο Off Off basket1thanos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Granada 74 ΙΣΠΑΝΙΑ Η Ουέσκα δεν μπορεί με τίποτα στην φετινή La Liga να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης (8 ισοπαλίες-4 ήττες). Τι και αν βρέθηκε να προηγείται με 3-1 στο 82', δεν μπόρεσε να κρατήσει το "διπλό" και η Γρανάδα πήρε ανέλπιστο βαθμό (3-3). Article publish on Κυρ, 12/06/2020 - 16:59 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα