Γράφουν ιστορία Ντιόγκο και Μπάντοβιτς

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Ταϊλάνδης υποκλίνεται στον Ντιόγκο Λουίς Σάντος και τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2008 έως το 2010 και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς -προπονητής των «ερυθρόλευκων» το 2010- βοήθησαν τα μέγιστα προκειμένου η Μπουριράμ να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ταϊλάνδης, έχοντας 17 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας.

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο μεν Ντιόγκο
παρέλάβε τα βραβεία του πρώτου σκόρερ με 34 γκολ και του καλύτερου ξένου παίκτη της χρονιάς. Παράλληλα, πήρε ως δώρο ένα αυτοκίνητο του χορηγού του πρωταθλήματος. Ήταν ο τρίτος τίτλος πρωταθλητή για τον Ντιόγκο στην Ταϊλάνδη. Οι δύο προηγούμενοι κατακτήθηκαν το 2015 και το 2017.

Πλέον, συμπλήρωσε 104 συμμετοχές με την Μπουριράμ στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει 101 γκολ και βγάζοντας 32 ασίστ. Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ήταν και το 2015 με 33 γκολ. Συνολικά, έχει αγωνιστεί σε 156 αγώνες με την Μπουριράμ σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 133 γκολ και 44 ασίστ. Αριθμοί που εξηγούν το γιατί έχει γίνει ο αγαπημένος παίκτης της εξέδρας.

Ο δε Μπάντοβιτς παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου τεχνικού στην Ταϊλάνδη. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού γράφει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο της Ταϊλάνδης, αφού για δεύτερη σερί σεζόν οδήγησε την Μπουρίραμ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η δεύτερη της βαθμολογίας, Μπανγκόκ Γιουνάιτεντ τερμάτισε 17 βαθμούς πίσω από την Μπουρίραμ που κατέγραψε επίσης νέο ρεκόρ συγκομιδής βαθμών φτάνοντας τους 87.
Keywords
Τυχαία Θέματα