Γουίλιαμς - Γκος: «Κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση»

Ευχαριστημένος με την μέχρι στιγμής πορεία του Ολυμπιακού στη σεζόν δηλώνει ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» εν΄' όψει Χίμκι:

Για το ματς: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην έδρα μας. Θα πρέπει να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να κερδίσουμε. Είναι πάντα σημαντικό να έχεις καλή έδρα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας είναι σπουδαία και πάντα μας δίνουν ενέργεια».

Για
το αν νιώθει πως έχει εξελιχθεί ως παίκτης στο διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό: «Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά. Η ομάδα μου βρίσκεται σε καλή θέση και αυτό είναι το πιο σημαντικό και το ότι κινούμαστε στην σωστή κατεύθυνση».

Για το γεγονός πως ο προπονητής του συνηθίζει να τον εμπιστεύεται στα τελευταία κρίσιμα λεπτά: «Είναι σημαντικό για όποιον βρίσκεται στο παρκέ να πάρει τη σωστή απόφαση. Αυτό ισχύει για όλους μας και αν ο κόουτς με εμπιστευτεί θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να πάρω την σωστή απόφαση».

Για την απουσία του Αλεξέι Σβεντ: «Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Έχουν πολλούς ταλαντούχους παίκτες στο ρόστερ τους, παίζουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, δεν λέω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο, απλά λέω πως είναι διαφορετικό. Οπότε θα είναι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς».
Keywords
Τυχαία Θέματα