Γουέστ Χαμ: Ξεκίνησε έρευνες για την επίθεση στους Γερμανούς

Οι δυο Γερμανοί δημοσιογράφοι κατήγγειλαν πως δέχτηκαν επίθεση στο γκολ της αγγλικής ομάδας και πως είχαν την αίσθηση πως οι Άγγλοι ήταν έτοιμοι να τους ορμήσουν οποιαδήποτε στιγμή.

Χαρακτηριστικά, η διοίκηση των “σφυριών” αναφέρει: “Υπάρχει μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά και όποιος ταυτοποιηθεί, τα στοιχεία του θα πάνε στην αστυνομία. Θα αποβληθούν επ’ αόριστον από τους αγώνες μας και δε θα μπορούν να δουν τη Γουέστ Χαμ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές”.

Στο

ηχητικό απόσπασμα που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Φίλιπ Χόφμαϊστερ τονίζει: “Δεχόμαστε επίθεση! Πέταξαν τα ακουστικά από τον συνάδελφό μου, Τιμ. Θα πρέπει να δούμε τι γίνεται κι αν μπορεί να έρθει ασφάλεια εδώ. Έχεις συνεχώς την αίσθηση πως θα σου ορμήσει κανένας από πίσω για να σε χτυπήσει εδώ πέρα. Το όνειρο που είχα για το αγγλικό ποδόσφαιρο κατέρρευσε”.

Το σχετικό απόσπασμα:

Unsere beiden hr-Reporter Philipp Hofmeister und Tim Brockmeier sind beim Halbfinal-Hinspiel von Eintracht Frankfurt kurz nach dem Ausgleich von West Ham im Stadion körperlich attackiert worden. Manche Leute, ey. Alles Gute für euch beiden!#SGE #SGEuropa #whuSGE pic.twitter.com/YwP1y1fueh

— FUSSBALL 2000 (@FUSSBALL2000) April 28, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα