Γουεστ Χαμ-Μαν. Γ. 1-3: Νίκη με ανατροπή (vid)

Γουεστ Χαμ-Μαν. Γ. 1-3: Νίκη με ανατροπή (vid)gvasilioΣάβ, 12/05/2020 - 22:42

Με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε νίκη με ανατροπή στο Λονδίνο επί της Γουέστ Χαμ επικρατώντας 3-1. 

Πραγματοποιώντας την πέμπτη της ανατροπή στη φετινή σεζόν η Μάντσεστερ έφυγε με τη νίκη από το Λονδίνο και βλέπει... κορυφή, καθώς απέχει δύο βαθμούς από Λίβερπουλ και Τότεναμ που παίζουν την Κυριακή. 

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, αφού πρώτα έχασε πολλές

ευκαιρίες, βρήκε δίχτυα με τον Σούτσεκ στο 38’ κι άνοιξε το σκορ για 6ο σερί παιχνίδι στη σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στο ματς στο 65' με τον Πολ Πογκμπά να πετυχαίνει ένα πολύ ωραίο γκολ για το 1-1 και τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Γκρίνγουντ να "χτυπήσει" και να κάνει την ολική ανατροπή. 

Ο Μάρκους Ράσφορντ στο 77ο λεπτό ασφάλισε τη νίκη της Μάντσεστερ Γ. σκοράροντας μετά από εξαιρετική ασίστ του Μάτα. 

Για τη Γιουνάιτεντ ήταν η όγδοη συνεχόμενη νίκη εκτός έδρας που αποτελεί και το κορυφαίο ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας.

Οι συνθέσεις: 

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Τσούφαλ (85’ Τζόνσον), Μπαλμπουένα, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Μαζουακού, Ράις, Σούτσεκ, Μπόουεν (75’ Μπενραχμά), Φορνάλς (75’ Λανζίνι), Αλέ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Χέντερσον, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Γκρίνγουντ, Φαν Ντε Μπέεκ (46’ Φερνάντες), Μαρσιάλ (62’ Μάτα), Καβάνι (46’ Ράσφορντ).

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο West Ham - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε νίκη με ανατροπή στο Λονδίνο επί της Γουέστ Χαμ επικρατώντας 3-1. 
Article publish on Σάβ, 12/05/2020 - 22:42 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα