Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 2-2: Η Άρσεναλ απέκτησε πρόβλημα…

Ήταν εντυπωσιακή η εκκίνηση της Άρσεναλ στο London Stadium, με τους ποδοσφαιριστές του Μικέλ Αρτέτα να πετυχαίνουν δύο γκολ εντός τριών λεπτών με τους Γκάμπριελ Ζεσούς, Μάρτιν Έντενγκάαρντ. Ο Νορβηγός ήταν καθοριστικός και στα δύο τέρματα των “κανονιέρηδων” οι οποίοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του ματς, ωστόσο το πέναλτι με το οποίο ο Σαΐντ Μπενραμά μείωσε το σκορ για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ κατάφερε να θολώσει τη σκέψη τους. Το τελευταίο δεκάλεπτο

λοιπόν του πρώτου ημιχρόνου έδωσε έμπνευση στους γηπεδούχους, η οποία μεγάλωσε όταν στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Σάκα αστόχησε σε πέναλτι αφήνοντας τα “σφυριά” σε απόσταση βολής.

Ο Τζάροντ Μπάουεν που ήταν ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους τρία λεπτά αργότερα νίκησε το Ραμσντέιλ και η Άρσεναλ για δεύτερο διαδοχικό ματς βρέθηκε από το 2-0 στο 2-2 και πλέον με τη Μάντσεστερ Σίτι “στην πλάτη” της.

Η ομάδα του Αρτέτα μπορεί να έχει 4 βαθμούς περισσότερους αλλά εκείνη του Γκουαρδιόλα έχει ένα ματς λιγότερο ενώ θα την υποδεχθεί στο “Έτιχαντ” για το ματς που ενδεχομένως καθορίσει τον τίτλο της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Την ίδια ώρα η Γουέστ Χαμ κατέκτησε ένα σπουδαίο βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλει να πάρει αποστάσεις από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα