Γκρο πλαν στη Γυναίκα

Με τέσσερις νέες ταινίες στις Αίθουσες, συν τρεις μοναδικές επανεκδόσεις, μας υποδέχεται η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, κοινό σημείο αναφοράς της οποίας είναι η θέση της γυναίκας και πως αυτή παρουσιάζεται στο Σινεμά, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από την κάμερα.

Η Κάνια Μπάτον σκηνοθετεί τις Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Τζέμα Άρτερτον και Ιζαμπέλα Ροσελίνι, στο φιλμ «Ο Έρωτας της Βιρτζίνια Γουλφ», παρουσιάζοντας την εξέλιξη μίας αντισυμβατικής σχέσης. Ενώ ο Γκιγιόμ Κανέ

επιστρέφει με τα «Μικρά Αθώα Ψέματα 2» και πρωταγωνίστρια την υπέροχη μούσα και σύζυγό του, Μαριόν Κοτιγιάρ.

Η «Κόκκινη Έκλειψη» του Μπέντζαμιν Ναϊσάτ, είναι ένα αξιόλογο πολιτικό θρίλερ από την Αργεντινή, ενώ στις αίθουσες κυκλοφορεί και η νεά δημιουργία της Pixar, «Toy Story 4».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κυκλοφορούν και τρεις μοναδικές επανεκδόσεις: Η «Ευτυχία» της Ανιές Βαρντά, ο «Θάνατος στη Βενετία» του Λουκίνο Βισκόντι και το αριστούργημα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, «Άγριες Φράουλες».

Παράλληλα διεξάγονται τόσο το 9ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, όσο και το Ταινιόραμα 2019, που μας παρέχουν ένα επιπλέον κίνητρο για δροσερό Σινεμά στο θερμό καλοκαίρι που διανύουμε. Αναλυτικά:


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα