Γκριζμάν: Στη Μαδρίτη νιώθει “πρίγκιπας” (video)

“Σε όποιο λιμάνι και αν βρεθώ”, έγραψε κάποτε ο ποιητής του πενταγράμμου… Η Μαδρίτη θάλασσα δεν έχει, ούτε φυσικά λιμάνι, όμως ο Αντουάν Γκριζμάν κατάφερε να βρει στην “καρδιά” της Ισπανίας το δικό του ποδοσφαιρικό “καταφύγιο”.

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο ντελικάτος Γάλλος αισθάνεται “πρίγκιπας”. Εκεί έχει περάσει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια. Εκεί έχει μαγέψει με τις κινήσεις του. Εκεί έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους φιλάθλους με τα γκολ του. Εκεί είναι ο “θρόνος”

του.

Μια κακή σεζόν ήταν αυτή του 2021/22 και… πέρασε για τον Αντουάν Γκριζμάν, καθώς ο 32χρονος πλέον σταρ της Ατλέτικο βρήκε τον καλό του εαυτό στην αγωνιστική χρονιά που “έφυγε” και ήταν – και πάλι – ο φυσικός ηγέτης της ομάδας του στη La Liga.

Ρεκόρ καριέρας σε ασίστ έκανε ο Γκριζμάν με τα 17 “έτοιμα” γκολ που μοίρασε στους συμπαίκτες του. Aτομικό ρεκόρ σκοραρίσματος των τελευταίων τεσσάρων ετών έκανε ο απίθανος Γάλλος με τα 15 τέρματα που σημείωσε στη La Liga, πρώτος σκόρερ της Ατλέτικο στη σχετική λίστα. Και ο Γκριζμάν δεν έχασε ούτε… παιχνίδι εντός ισπανικών συνόρων. 38 συμμετοχές κατέγραψε η στατιστική υπηρεσία και ο Γκριζμάν ήταν ο μοναδικός παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης που δεν έλειψε από κάποιο αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα