Γκριζμάν: "Απίστευτο το πλάνο της Ατλέτικο"

Ενθουσιασμένος ο Αντουάν Γκριζμάν, εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω εδώ. Είμαι πεπεισμένος ότι μαζί θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Την προηγούμενη σεζόν κατέκτησα τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο μου με το σύλλογο, κάτι που το περίμενα με ανυπομονησία, και τώρα θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι, αναζητώντας κι άλλες επιτυχίες. Ο σύλλογος μεγάλωσε πολύ από τότε που ήρθα, εγκαινιάσαμε ένα εντυπωσιακό στάδιο που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε. Μου αρέσει
το πλάνο που χτίζουμε, με σπουδαίους παίκτες. Ο Μιγκέλ Άνχελ Χιλ μου εξήγησε τις σκέψεις του για την επόμενη χρονιά και ενθουσιάστηκα. Το πλάνο είναι απίστευτο» δήλωσε ο Γκριζμάν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2023, με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του «εκτοξεύτηκε», σύμφωνα με πληροφορίες, στα 200 εκατομμύρια.

Ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία με την εθνική Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αναφέρθηκε και στις μεμονωμένες αποδοκιμασίες που δέχθηκε από φίλους της Ατλέτικο, στο τελευταίο ματς της σεζόν με την Εϊμπάρ.

«Καταλαβαίνω ότι κάποιοι φίλαθλοι ήταν ίσως νευρικοί με την αβεβαιότητα (σ.σ. αν θα παραμείνει ή αν θα αποδεχθεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα), είναι λογικό, αλλά έχω μόνο ευχαριστώ να πω στους φιλάθλους μας. Με υποστηρίζουν πάντα κι εγώ προσπαθώ να ανταποδώσω την αγάπη μους μέσα στο γήπεδο. Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο, από όταν σας ακούω να τραγουδάτε στο "Wanda Metropolitano"» επισήμανε ο Γκριζμάν, ο οποίος στο περίφημο ντοκιμαντέρ είχε πει ότι κλονίστηκε από τις αποδοκιμασίες αυτές.
Keywords
Τυχαία Θέματα