Γκριν: Μετανιωμένος για την γροθιά στον Πουλ

Το TMZ δημοσίευσε βίντεο την Παρασκευή (7/10) με το περιστατικό της Τετάρτης (5/10), στο οποίο ο Γκριν κατευθύνθηκε στην προπόνηση προς τον Πουλ, σπρώχνοντας τον με το στήθος του προτού ο Πουλ τον απωθήσει. Σε εκείνο το σημείο ο Γκριν σήκωσε το δεξί του χέρι και χτύπησε τον Πουλ στο πρόσωπο πριν οι δύο παίκτες πέσουν στο έδαφος πίσω από το καλάθι, ενώ τα μέλη του προσωπικού έσπευσαν να τους χωρίσουν.

«Υπάρχει μια τεράστια αμηχανία», είπε ο Γκριν σήμερα αναφερόμενος στο περιστατικό,

προσθέτοντας: «Όχι μόνο για μένα… αλλά την αμηχανία που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Τζόρνταν και που πρέπει να αντιμετωπίσει αυτή η ομάδα, αυτή η οργάνωση. Αλλά και η οικογένεια του Τζόρνταν. Η οικογένειά του είδε αυτό το βίντεο. Η μητέρα του, ο πατέρας του είδαν αυτό το βίντεο. Αν η μητέρα μου έβλεπε αυτό το βίντεο… Ξέρω πώς θα ένιωθε…»

Ο Γκριν εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό σε μια πρωτότυπη συγγνώμη προς την ομάδα την Πέμπτη και στη συνέχεια έφυγε από τις εγκαταστάσεις καθώς οι υπερασπιστές του τίτλου Γουόριορς προπονούνται χωρίς αυτόν. Παραδέχθηκε το Σάββατο ότι σκοπεύει να μείνει εκτός ομάδας για τουλάχιστον λίγες μέρες ακόμα. Ο βετεράνος άσος προετοιμαζόταν για την 11η σεζόν του στο ΝΒΑ, όλες με την φανέλα των «Πολεμιστών».

«Αυτό είναι το καθήκον μας να ξαναχτίσουμε την εμπιστοσύνη στα αποδυτήρια μας και να τα συγκεντρώσουμε όλα όσα πρέπει για να επαναλάβουμε και να υπερασπιστούμε ένα πρωτάθλημα. Αν και αυτό είναι το λιγότερο από τις ανησυχίες μου αυτή τη στιγμή, αυτό πρέπει να παραμείνει στην πρώτη γραμμή».

Το πώς θα τιμωρηθεί από την ομάδα ο Γκριν για το περιστατικό δεν έχει ακόμα καθοριστεί. Ο γενικός διευθυντής των Γουόριος, Μπομπ Μάγιερς, πάντως, δήλωσε ότι δεν θεωρεί ότι η τιμωρία θα περιελάμβανε την απώλεια οποιουδήποτε αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα