Γκριγκόνις: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε»

Ο Λιθουανός παίκτης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις και τόνισε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς για το «τριφύλλι», ενώ παράλληλα τόνισε πως η πρώην ομάδα του παίζει πολύ καλό μπάσκετ τη φετινή σεζόν, όμως έχει αδυναμίες. Παράλληλα, ο 28χρονος παίκτης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, για το πως εξελίσσεται μέχρι στιγμής, η φετινή σεζόν των «πράσινων». Αναλυτικά, ο Γκριγκόνις δήλωσε:

Για το πως αισθάνεται που θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις: «Η πρώτη φορά ήταν η μεγαλύτερη σε αισθήματα. Πλέον, έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που έπαιξα για αυτούς. Φυσικά,

θέλω να τους κερδίσω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα θέλεις να κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια. Τώρα πλέον είναι για εμένα ένα ακόμα παιχνίδι. Προετοιμάζομαι για αυτό, όπως και στα άλλα ματς και θα δούμε».

Για τις αδυναμίες της αντιπάλου του Παναθηναϊκού: «Παίζουν πολύ καλά. Είναι ενωμένοι και βοηθούν στην άμυνα. Έχουν προβλήματα στο πόιντ γκαρντ και εκεί θα πρέπει να πιέσουμε. Να πιέσουμε την μπάλα συνέχεια. Επίσης, να επιτεθούμε από την περιφέρεια. Κάθε ομάδα έχει τις αδυναμίες της. Θα πρέπει να παίξουμε σε αυτές και θα δούμε και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όλοι ξέρουμε πως έχουν τα πράγματα. Μερικές φορές χάνουμε το μυαλό μας, πολύ συχνά θα έλεγα. Κάθε μέρα θα πρέπει να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το αν οι Λιθουανοί έχουν έξτρα πίεση λόγω του Final 4: «Ξέρω τα περισσότερα παιδιά της Ζαλγκίρις και τον καθένα στην ομάδα. Κοιτάζουν απλά την επόμενη μέρα και το επόμενο παιχνίδι. Προσπαθούν να μη σκέφτονται το Final 4. Με τις ομάδες που έχουν μικρότερο μπάτζετ, πρέπει να σκέφτεσαι το επόμενα ματς. Πρώτος στόχος θα πρέπει να είναι τα play off και μετά το Final 4. Η Ζαλγκίρις δε φτάνει εκεί συχνά, όμως αν συνεχίσουν να παίζουν έτσι όπως παίζουν τώρα, τα πάντα είναι πιθανά. Αλλά δε νομίζω πως έχουν έξτρα πίεση».

Για το κλίμα στις τάξεις του «τριφυλλιού»: «Είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν. Τη μια μέρα παίζεις και την άλλη όχι. Όμως θα πρέπει να είσαι έτοιμος. Έχουμε προβλήματα που όλοι ξέρουν, οι φίλαθλοι δεν είναι χαρούμενοι, οπότε θα έλεγα ψέματα, αν υποστήριζε πως όλα είναι καλά. Όμως είμαι εδώ και συνεχίζω να προσπαθώ, τουλάχιστον να αλλάξουμε κάτι. Σίγουρα δεν μπορούμε να υποσχεθούμε κάτι, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να προσπαθούμε και να δίνουμε τα πάντα, σε αυτά που μπορείς να ελέγξεις και τα υπόλοιπο είναι αρκετοί άλλοι παράγοντες».

Keywords
Τυχαία Θέματα