Γκουαρντιόλα: «Σημασία έχει η συνέπεια και η προσπάθεια»

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε πως αν θέλει η ομάδα του να κατακτήσει το τρόπαιο, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως έχει μεγάλη σημασία η προσπάθεια και η συνέπεια, για μια ομάδα, καθώς όσες περισσότερες φορές φτάνει στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να κατακτήσει τον τίτλο, κάποια στιγμή. Αναλυτικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε:

Για το ματς με την Μπάγερν: «Γνωρίζω καλά αυτό το γήπεδο, το πώς πιστεύουν στη νίκη και το πώς πιέζουν. Αμυνθήκαμε πολύ καλά στους

χώρους και νομίζω ότι αυτός είναι ο τομέας στον οποίο έχουμε βελτιωθεί περισσότερο σε σύγκριση με την περσινή σεζόν. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο αριστερό μας άκρο με τον Κομάν, αλλά στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι».

Για τους ημιτελικούς με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Έχουν πάει σε 11 ημιτελικούς Champions League τα τελευταία 13 χρόνια. Εμείς έχουμε τρεις συνεχόμενους και θεωρούμε ότι αυτό που έχουμε καταφέρει είναι απίστευτο. Όλες οι ομάδες έχουν την εντύπωση ότι αν θέλουν να κατακτήσουν το Champions League, θα πρέπει να νικήσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παλιότερα ήταν η Μπαρτσελόνα, τώρα είναι η Ρεάλ».

Για τον στόχος της κατάκτηση του τίτλου: «Τρεις σερί σεζόν στα ημιτελικά για εμάς. Δεν έχει να κάνει με το αν θα καταφέρεις να το κατακτήσεις, έχει να κάνει με την προσπάθεια. Αν προσπαθήσεις πολλές φορές, ίσως τελικά να το κατακτήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα