Γκουαρντιόλα: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου»

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του θα έπρεπε να έχει «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο, ενώ παράλληλα στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των «πολιτών». Η Μάντσεστερ Σίτι είχε στο συγκεκριμένο ματς 23 τελικές και 73% κατοχή μπάλας.

Χαρακτηριστικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Σε παιχνίδια όπως αυτά, είναι καλύτερα να μην πω κάτι αλλά να πάω σπίτι, να έχω έναν καλό ύπνο και από την επόμενη ημέρα να σκεφτώ το ματς που ακολουθεί. Όταν οι

παίκτες δίνουν τα πάντα, δίνουν τα πάντα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Συγχαρητήρια στη Νότιγχαμ για τον βαθμό που πήρε. Ήταν θαυμάσια η εμφάνισή μας, παίξαμε πραγματικά καλά αλλά δεν σκοράραμε. Πρέπει να σκοράρουμε Θα έπρεπε να ήταν 2-0 ή 3-0 υπέρ μας στο πρώτο μέρος, επιτρέψαμε ένα σουτ και αφήσαμε βαθμούς. Δεν ήταν η μέρα μας για να πάρουμε το ματς. Σε αυτά τα παιχνίδια, όταν βάζεις το δεύτερο γκολ, έρχεται αμέσως μετά και το τρίτο γκολ. Θα πρέπει να κοιταχτούμε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα, ώστε να βάζουμε τα γκολ και να παίρνουμε τις νίκες, χάσαμε απόψε πολλές καθαρές ευκαιρίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα