Γκολ της σεζόν το «ψαλίδι» του Κριστιάνο

Μπορεί να επετεύχθη με την πρώην απέναντι στη νυν, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαμογελά για ακόμη μία προσωπική διάκριση. Το γκολ που είχε σημειώσει στο πρώτο προημιτελικό του περυσινού Τσάμπιονς Λιγκ στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε στην ψηφοφορία της UEFA ως το καλύτερο της χρονιάς.

Το εκπληκτικό γκολ
του Ρονάλντο συγκέντρωσε περίπου 200.000 ψήφους από τις συνολικά 346.915 της διαδικασίας.

Ήταν η βραδιά που οι φίλοι της «Γηραιάς Κυρίας» σηκώθηκαν όρθιοι στις θέσεις τους για να χειροκροτήσουν τον αντίπαλο τότε Πορτογάλο επιθετικό και να τους καταθέσουν με ηχηρό τρόπο το σεβασμό τους.
Τώρα πια ο Κριστιάνο Ρονάλντο τους «σηκώνει στο πόδι» για να χαρούν μαζί, ωστόσο εκείνη η στιγμή παραμένει ξεχωριστή στην καριέρα του όπως γράφει και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Thanks to everyone who voted for me. Will never forget that moment, specially the reaction of the fans in the stadium. #UEFA Goal of the Season #SpecialMoment pic.twitter.com/9teapgD9MW

Cristiano Ronaldo (@Cristiano) August 28, 2018
Σαν σε συνομωσία της μοίρας και το καλύτερο τέρμα του 2017 είχε προκύψει από το ίδιο ζευγάρι. Ήταν το τέρμα του Μάριο Μάντζουκιτς στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους.
Keywords
Τυχαία Θέματα