Γκο Αχέντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ 2-1: Φιλική ήττα και προληπτική αποχώρηση Αουγκούστο

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ηττήθηκε από τους Ολλανδούς, ωστόσο μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί ο τραυματισμός του Ντάγκλας Αουγκούστο, που αποχώρησε λίγο πριν το ημίωρο, με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου να κάνει λόγο για σφίξιμο στο γλουτό.

Η πρώτη φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 27’ όταν συνδυάστηκαν οι Μουργκ και Τόμας, αλλά ο Ντε Λάνγκε σταμάτησε το σουτ του δεύτερου.

Η Γκο Αχέντ Ιγκλς, άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό, μετά από πρώτη κεφαλιά του Λίντμπεργκ και παρέμβαση του Σόου. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την επέμβαση του Ζίβκοβιτς σε σουτ

του Μπρέουμ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με το ξεκίνημα στο β’ μέρος, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και σέντρα του Τάισον, με κεφαλιά ο Σβαμπ έκανε το 1-1.

Στο 60′, η ομάδα του Λουτσέσκου έφτασε κοντά στο 2-1, όμως το σουτ του Τάισον σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 69′ χάθηκε νέα σημαντική ευκαιρία, με άστοχο τελείωμα σε ατομική ενέργεια του Τσαούση.

Ένα λεπτό αργότερα, ήρθε το 2-1 για την Γκο Αχέντ Ιγκλς με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Αντεκάνιε εκτός περιοχής, ενώ στις καθυστερήσεις, ο Κωνσταντέλιας δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει με κεφαλιά – ψαράκι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς (46’ Ταλιχμανίδης), Λύρατζης (65’ Βιεϊρίνια), Νάσμπεργκ (46’ Κουλιεράκης), Εκόνγκ (46’ Μιχαηλίδης), Ράφα Σοάρες (63’ Τσαούσης), Αουγκούστο (28’ Σβαμπ), Τσιγγάρας (63’ Γιαξής), Μουργκ (63’ Βρακάς), Τάισον (70’ Τζίμας), Α. Ζίβκοβιτς (46’ Κωνσταντέλιας), Τόμας (46’ Γκορντεζιάνι).

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ (Ρενέ Χάκε): Ντε Λάνγκε, Κάιπερς (46’ Αβεντισιάν), Λίντμπεργκ (46’ Β. Έντβαρντσεν), Σέρα (46’ Αντεκάνιε), Σόου, Μπλόμε (46’ Ρόμενς), Γιανσάνα, Αμόφα (30’ Λακρουά), Έβερινκ, Σάατχοφ, Μπρέουμ.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Ντε Λάνγκε, Ντέιλ, Κράμερ, Τζέιμς, Ρόμενς, Αντεκάνιε, Αβεντισιάν, Β. Έντβαρντσεν, Ο. Έντβαρντσεν, Ντέρσκεν, Σμιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα