Γκλάντμπαχ: Το επόμενο βήμα του Ντένις Ζακάρια (pic)

Το τρέχον συμβόλαιό του τελειώνει σε έξι μήνες και είναι έτοιμος να μετακομίσει σε μεγαλύτερο σύλλογο. Η συνθήκη αυτή θα μπορούσε να κάνει τον Ελβετό μέσο έναν από τους πιο δελεαστικούς ελεύθερους παίκτες στην αγορά αυτό το καλοκαίρι, εκτός αν κάποιος προσπαθήσει να τον αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με ένα λογικό αντίτιμο (το transfermarkt τον αποτιμά 27 εκ. ευρώ).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία ομάδα που ψάχνει εναγωνίως έναν καλό κεντρικό μέσο, ο οποίος πρέπει να πούμε ότι μπορεί

να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός. Ο Ραλφ Ράνγκνικ εκτιμά τον παίκτη, αλλά απομένει να δούμε αν θα του δοθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η συμφωνία αυτόν τον μήνα. Ο γκουρού των μεταγραφών Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε στο Twitter:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κάνει καμία προσφορά μέχρι στιγμής για τον Ντένις Ζακάρια. Η επιλογή έχει συζητηθεί καθώς εκτιμάται από τον Ράνγκνικ, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη προσφορά στη Γκλάντμπαχ. Περισσότεροι από τέσσερις σύλλογοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Ζακάρια ως ελεύθερο τον Ιούλιο. Ανοιχτός αγώνας».

Manchester United have made no bid for Denis Zakaria as things stand. The option has been discussed as he’s appreciated by Rangnick – but there’s still no official bid to Borussia #MUFC

More than four clubs are already working to sign Zakaria as free agent in July. Open race. pic.twitter.com/AnffDd1clQ

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 10, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα