Γκλάντμπαχ: Μονιμοποίηση Πολάνσκι

Ο προσωρινός προπονητής Όιγκεν Πολάνσκι έπεισε την διοίκηση της Γκλάντμπαχ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για να είναι μόνιμος προπονητής της ομάδας ως το 2028.

Ο 39χρονος ανέλαβε την ομάδα στην επικίνδυνη ζώνη και δίχως νίκη και αυτή την στιγμή η Μπορούσια είναι δωδέκατη και έχει πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες, μια για το κύπελλο και δύο για το πρωτάθλημα.

Συνολικά σε οκτώ παιχνίδια στον πάγκο έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ο Πολάνσκι δεν είναι απλά προπονητής αλλά είναι και οπαδός της ομάδας από μικρός. Μεγάλωσε ως ποδοσφαιριστής στις ακαδημίες της, έπαιξε με την πρώτη ομάδα στην Μπούντεσλιγκα και πριν αναλάβει την πρώτη ομάδα ήταν προπονητής σε όλες τις μικρές ηλικίες ως και την δεύτερη ομάδα από όπου μετακόμισε στην πρώτη ομάδα στα μέσα Σεπτέμβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα