Γκιστ: "Συγκεντρωμένοι να συνεχίσουμε το σερί"

Ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι συγκεντρωμένος απέναντι στην Αναντολού Εφές, προκειμένου να πάρει ακόμη μία σημαντική νίκη και να διευρύνει το εντός έδρας σερί του στην Ευρωλίγκα.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports:

«Θα είναι μια σημαντική νίκη εάν την πετύχουμε. Όμως, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μπορεί να είναι μια νέα
χρονιά, ωστόσο, πρόκειται για την ίδια σεζόν. Δεν αλλάζει τίποτα. Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε άλλη μια ευκαιρία να συνεχίσουμε το σερί μας από τον περασμένο χρόνο. Σίγουρα δε θα είναι εύκολο ματς και γι' αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το ρεκόρ της Εφές το οποίο ανέρχεται στις τέσσερις νίκες σε σύνολο 15 αγώνων:
«Η Ευρωλίγκα είναι διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί κάποιες ομάδες να μην έχουν καλά ρεκόρ, αλλά δεν είναι αυτό που τις χαρακτηρίζει και τους δίνει μια ταυτότητα. Το ρεκόρ δεν λέει πολλά πράγματα, αφού τα περισσότερα παιχνίδια χάθηκαν στο τέλος.

Για παράδειγμα εμείς χάσαμε από τη Βαλένθια που δεν έχει καθόλου καλό ρεκόρ και είχε δέκα σερί ήττες, αλλά 6-7 παιχνίδια τα είχε χάσει στις τελευταίες κατοχές. Αυτές οι ομάδες έχουν ποιότητα, ανεξάρτητα από το ρεκόρ τους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταλάβουμε. Ακόμα κι αν δεν έχουν καλό ρεκόρ δε σημαίνει ότι δεν είχαν ευκαιρία να νικήσουν στους αγώνες που έχασαν. Πρέπει να το σεβαστούμε αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα