Γκιγκς: «Θα αντιμετωπίζαμε τον Πογκμπά με κλωτσιές!»

Ο Ράιαν Γκιγκς μιλά για το πώς η δική του γενιά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετώπιζε τον «επαναστάτη» Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος μέσος εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από το «Όλντ Τράφορντ» αυτό το καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν όμως θα παραμείνει στους «κόκκινους διαβόλους», με πολλά ερωτηματικά να εκφράζονται πλέον για το κατά πόσον η παρουσία ενός δυσαρεστημένου παίκτη θα επηρεάσει αρνητικά τα αποδυτήρια.

Ο θρύλος της Γιουνάιτεντ και νυν τεχνικός της Ουαλίας, τόνισε
ότι αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο στα χρόνια που έπαιζε εκείνος υπό τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα είχαν φροντίσει το θέμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όπως είχαν κάνει και με την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν ο Πορτογάλος κρατούσε τη μπάλα περισσότερο απ' ότι χρειαζόταν.

«Θα το τακτοποιούσαμε κλωτσώντας τον στην προπόνηση. Κάτι τέτοιο όμως δεν γίνεται πια, έχει αρχίσει και χάνεται. Δεν λέω ότι πρέπει να κλωτσάς όλο τον κόσμο, αλλά έτσι βελτιώθηκε ο Ρονάλντο. Αν κρατούσε πολύ τη μπάλα ο Πολ Σκόουλς θα του έριχνε μία κλωτσιά. Κάποια στιγμή κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει να ντριμπλάρει όλη την ώρα γιατί θα έτρωγε κλωτσιές», είπε ο Γκιγκς, αναφέροντας και το παράδειγμα του Βινσέντ Κομπανί στη Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος είχε την ίδια προσέγγιση απέναντι σε «ατίθασους» συμπαίκτες:

«Είδα μία συνέντευξη του Κομπανί στο τέλος της περασμένης σεζόν. Είναι λίγο της παλιάς σχολής και όταν τον ρώτησαν για την εβδομάδα πριν από το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Μπράιτον, απάντησε ότι ''μερικές φορές πρέπει να δώσεις μία κλωτσιά στον συμπαίκτη σου''. Ίσως αυτό λείψει φέτος από τη Σίτι».
Keywords
Τυχαία Θέματα