Γκέλσον Μάρτινς ο αντί – Σαλάχ

Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Γκέλσον Μάρτινς λόγω των πολύ καλών εμφανήσεων που πραγματοποιεί με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τις επιλογές της εξετάζει η Λίβερπουλ, σε περίπτωση αποχώρησης του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος ακραίος επιθετικός πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη χρονιά του με την φανέλα της ομάδας του Μέρσισαϊντ, τραβώντας τα βλέμματα πολλών μνηστήρων, μεταξύ αυτών και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ.

Ο Γιούρκεν Κλοπ ούτε να σκέφτεται δεν θέλει το ενδεχόμενο αποχώρησης του ποδοσφαιριστή του. Ο ίδιος εισηγήθηκε την απόκτησή του το προηγούμενο καλοκαίρι,
θέλοντας να χτίσει πάνω του την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι στο χέρι του Γερμανού και της Λίβερπουλ η παραμονή του Αιγύπτιου διεθνή. Έτσι, εάν τελικά παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα το καλοκαίρι, η διοίκηση της ομάδας θα πρέπει να έχει ορισμένες εναλλακτικές για την αντικατάστασή του.

Ο Πορτογάλος επιθετικός είναι μια πολύ καλή λύση, καθώς βρίσκεται σε καλή ηλικία κι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αν όμως οι «κόκκινοι» θέλουν να εντάξουν τον νεαρό παίχτη στην ομάδα τους, θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα, μιας και Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα