Γκέιμπριελ: «Όλοι να βγούμε μπροστά» (video)

Ο τραυματισμός του Νικ Καλάθη είναι το μείζον θέμα στον Παναθηναϊκό, με τον Κένι Γκέιμπριελ να αναφέρεται ξεχωριστά σε αυτό, ενόψει Μακάμπι.

«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης κι ένας πολύ καλός χαρακτήρας. Η ζωή χωρίς τον ίδιο είναι πιο δύσκολη και δυστυχώς σε αυτό το ματς δε θα είναι μαζί μας. Πρέπει όλοι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να βοηθήσουμε, όσο θα λείπει» είπε αρχικά ο Αμερικανός στην κάμερα της nova.

Για τον Νόρις Κόουλ της Μακάμπι: «Και αυτός και ο Πιερ Τζάκσον είναι φοβεροί παίκτες.
Η Μακάμπι είναι μία ομάδα με αθλητικούς παίκτες, που τρέχει κι διαθέτει καλούς σουτέρ. Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνά μας και να προσέξουμε το αμυντικό μας ριμπάουντ, όπως και τις επιλογές μας στην επίθεση, να βρούμε καλά σουτ για να τους πληγώσουμε».

Για τις αδυναμίες των Ισραηλινών: «Όλοι έχουν αδυναμίες. Εκτός του να περιορίσουμε το up tempo παιχνίδι τους, όπως ανέφερα νωρίτερα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο ριμπάουντ, γιατί είναι μία ομάδα που το διεκδικεί σε κάθε φάση. Πρέπει να τους περιορίσουμε και στο σουτ τους, γιατί έχουν καλούς παίκτες και σε αυτό το κομμάτι».

Για τα αρνητικά ξεκινήματα του Παναθηναϊκού Superfoods στο ΟΑΚΑ: «Σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε. Πρέπει να παίζουμε σκληρά από την αρχή σε κάθε αγώνα και να παίζουμε πραγματικά καλή άμυνα, ώστε να θέτουμε τον έλεγχο του ρυθμού με το μέρος μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα