Γκατούζο: “Πρέπει να γίνουμε ομάδα”

Ο Τζενάρο Γκατούζο εμφανίστηκε προβληματισμένος με τη νέα ήττα της Μίλαν, αυτή τη φορά με 2-0 από την Αταλάντα εντός έδρας και υπογράμμισε πως οι “ροσονέρι” θα πρέπει να γίνουν ομάδα. Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στις αποδοκιμασίες των “τιφόζι” της ιταλικής ομάδας, προστατεύοντας τους παίκτες του.

Αρχικά, ο Γκατούζο δήλωσε: “Αυτό που κάνουμε μέχρι τώρα δεν αρκεί, θα πρέπει να γίνουμε ομάδα και για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη, γιατί τώρα κάνουμε πάρα πολλά. Παραίτηση;
Εαν πίστευα ότι το πρόβλημα είμαι εγώ, εάν έβλεπα πως οι παίκτες μου δεν με ακολουθούν... Εγώ δεν θα δημιουργήσω ποτέ προβλήματα σε αυτό το σύλλογο”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: “Το "άντε γαμ@#$%" το αξίζω εγώ περισσότερο παρά οι παίκτες. Εγώ κάνω τις επιλογές χωρίς την παραμικρή πίεση. Μας λείπει η αγριάδα, η δίψα, ο τσαμπουκάς. Θα πρέπει επίσης να σταματήσουμε να κάνουμε συγκρίσεις με το παρελθόν. Τώρα έχουμε άλλους παίκτες και άλλη διοίκηση. Τώρα θα πρέπει να σκεφτόμαστε το παρόν, ένα παρόν γεμάτο δυσκολίες από τις οποίες θα πρέπει να βγούμε όλοι μαζί”.
Keywords
Τυχαία Θέματα