Γκατούζο: "Ο Ντιέγκο ήταν από άλλο... πλανήτη"

Γκατούζο: "Ο Ντιέγκο ήταν από άλλο... πλανήτη"osinteliΠαρ, 11/27/2020 - 07:20

Εμφανώς συγκινημένος για την απώλεια του τεράστιου Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Αργεντινό θρύλο.

Ο προπονητής της Νάπολι σχολίασε την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πόλη και υποκλίθηκε στο μεγαλείο του.

"Έχω πολλές υπέροχες αναμνήσεις για τον Ντιέγκο, φάγαμε μαζί μερικές φορές. Πέθανε, αλλά δεν θα πεθάνει ποτέ, γιατί ήταν ένας θρύλος. Έκανε μερικά λάθη στη ζωή, αλλά όλοι κάνουμε. 

Ακόμη και χθες αν οδηγούσες στην πόλη,

θα μπορούσες να πεις ότι η ατμόσφαιρα ήταν εντελώς διαφορετική. Ο Ντιέγο ήρθε από έναν άλλο πλανήτη και θα ζει για πάντα, όπως όλοι οι μύθοι. Ελπίζω να πει ένα γεια στην αδερφή μου εκεί πάνω. Λυπάμαι δεν κατάφερα ποτέ να τον αντιμετωπίσω στο γήπεδο... Ο Ντιέγο δεν ήταν ο άνθρωπος που κέρδισε το Scudetto, ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο που φορούσε τη φανέλα της Νάπολι, εκπροσώπησε αυτήν την πόλη κι έκανε ένα όνειρο ολόκληρης της γενιάς πραγματικότητα", σχολίασε μετά τον αγώνα με τη Ριέκα.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Napoli - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SSC Napoli ΙΤΑΛΙΑ Εμφανώς συγκινημένος για την απώλεια του τεράστιου Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Αργεντινό θρύλο.

Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 07:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα