Γκατούζο: «Ελπίζω ότι ο Ιγκουαΐν θα παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο»

Ο Τζενάρο Γκατούζο, προετοιμάζει την Μίλαν για το παιχνίδι του Coppa Italia με την Σαμπντόρια, αλλά έχει το μυαλό του και στην εξέλιξη της υπόθεσης με τον Ιγκουαΐν ελπίζοντας σε παραμονή του Αργεντινού επιθετικού.
Η Μίλαν έχει μια γεμάτη εκκίνηση στο 2019 με το ματς απέναντι στην Σαμπντόρια για τους «16» του Κυπέλλου και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει για το Ιταλικό Supercup τη Γιουβέντους, στη Τζέντα την επόμενη Τετάρτη.
«Δεν πηγαίνουμε για διακοπές στη Γένοβα, παίρνουμε μέρος σε έναν αγώνα που πραγματικά
μας νοιάζει», διαβεβαίωσε ο Γκατούζο, μιλώντας στο Sky Sport Italia αλλά και στη Milan TV.

«Την περασμένη σεζόν, χάσαμε στον τελικό του Coppa Italia και αυτό ήταν μια τεράστια απογοήτευση. Είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίζουμε τώρα τη Σαμπντόρια που βνρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε και την καλύτερη διαθέσιμη ομάδα για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Ο Ιγκουαΐν αναμένεται να ξεκινήσει αύριο, αλλά θα μπορούσε να είναι μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Μίλαν, καθώς ακόμη και ο Γκατούζο δεν κρύβει το ενδιαφέρον της Τσέλσι.
«Εάν ο Γκονζάλο δεν έκανε προπόνηση με τον τρόπο που θέλω, τότε δεν θα έπαιρνα την απόφαση να τον χρησιμοποιήσω βασικό εναντίον της Σαμπντόρια» διαβεβαίωσε ο τεχνικός των «ροσονέρι»..«Υπάρχει μεταγραφολογία γύρω του αυτή τη στιγμή, αλλά βλέποντας τον τρόπο που προπονείται, την προσπάθεια που καταβάλλει και τον επαγγελματισμό με τον οποίο με αντιμετωπίζει, δεν αμφιβάλλω για την θέληση του να παίξει .Τα υπόλοιπα είναι δουλειά του αδελφού του, του μάνατζερ του και του Λεονάρντο. Ελπίζω ότι ο Ιγκουαΐν θα παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά αν αυτό δεν συμβεί, τότε θα δούμε. Όσο είναι εδώ και εξακολουθεί να συμπεριφέρεται σε αυτό το επίπεδο επαγγελματισμού, δεν θα είναι πρόβλημα για μένα.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα από την Φλαμένγκο, ο Λούκας Πακετά

Συμπεριλαμβάνεται επίσης στην ομάδα που θα αντιμετωπίσει τη Σαμπντόρια και το νέο απόκτημα, ο Λούκας Πακετά.«Είναι έξυπνος, ένας παίκτης με πολύ σαφή χαρακτηριστικά. Φαίνεται πιο ευρωπαίος από Βραζιλιάνος, καθώς συνδυάζει την ποιότητα με τη φυσική δύναμη, ζητάει πάντα τη μπάλα, δεν κρύβεται. Έχουμε κάνει μια τεράστια μεταγραφή».
Ο Σούσο δεν θα συμμετάσχει στο εν λόγω παιχνίδι, καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από μια φλεγμονή στη βουβωνική χώρα, ενώ ο Γκατούζο επιβεβαίωσε ότι ο Ματία Καλντάρα και ο Λούκας Μπίγλια θα είναι διαθέσιμοι σε 25-30 ημέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα