Γκαρθία: «Μην αδικείται τους εαυτούς σας»

Ο Όσκαρ Γκαρθία αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στους οποίους υπογράμμισε πως δεν πρέπει να αδικούν τους εαυτούς τους, με τις εμφανίσεις τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο Καταλανός τεχνικός ευχαρίστησε τους «ερυθρολεύκους» για τη συνεργασία τους και τους ζήτησε να πιστέψουν στις δυνατότητές τους.

Χαρακτηριστικά, ο Γκαρθία
τόνισε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που δούλεψα μαζί σας και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε. Γνωρίζετε όμως όλοι ότι στο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή φτάνουν όλα στο τέλος τους. Στο σημείο που οδηγήθηκαν τα πράγματα, εγώ πήρα την απόφαση να αποχωρήσω. Και ήθελα να ξέρετε ότι το έκανα για να διευκολύνω στον σύλλογο, ώστε να προχωρήσει άμεσα το πλάνο για την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα να σας ζητήσω να κάνετε το καλύτερο δυνατό, για να νικήσετε στα ματς που απομένουν και να τερματίσετε στην υψηλότερη δυνατή θέση. Το λέω γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι το αξίζετε. Αρκεί μόνο να πιστέψετε στις δυνατότητές σας και να μην αδικήσετε άλλο τους εαυτούς σας».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Κόντης τόνισε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: «Ξέρω ότι είστε απογοητευμένοι. Αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσετε. Πρέπει να παίξετε την μπάλα σας και να αποδείξετε ότι αξίζετε που είστε στον Ολυμπιακό. Να έχουμε καλή εικόνα στα ματς που μένουν και να πετύχουμε τέσσερις νίκες. Αυτό πρέπει να κάνετε τώρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα