Γκαρθία: "Καλό η επανέναρξη του πρωταθλήματος"

O Όσκαρ Γκαρθία μίλησε στις κάμερες των καναλιών Novasports και στους Νίκο Γαβαλά και Γιώργο Λιώρη για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, αλλά και για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:

Για την δυσκολία να βρει ρυθμό η ομάδα μετά την διακοπή:Εμείς συνεχίσαμε τις προπονήσεις και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε

ρυθμό σα να παίζαμεκανονικά αγώνα αλλά ήταν δύσκολο γιατί δουλεύαμε με μόνο 10 ή 11 πάικτες επειδήοι περισσότεροι έλειπαν για υποχρεώσεις με την Εθνική τους ομάδα.

Για την απόφαση της Κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα: «Αυτέςτις αποφάσεις τις παίρνουν άλλοι άνθρωποι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό,νομίζω ότι άργησαν να πάρουν κάποια απόφαση το καλό είναι όμως ότι θα ξεκινήσεικαι πάλι το πρωτάθλημα»

Για το αν είναι εύκολο να κρατήσει η ομάδα ρυθμό, μέσα από τιςπροπονήσεις: "Εύκολο δεν είναι αλλά αυτό πρέπει να γίνει, αυτό είπα στους ποδοσφαιριστέςμου γιατί είναι επαγγελματίες, δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο αν δεν έχεις έναυψηλό επίπεδο στις προπονήσεις, εγώ είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά των ποδοσφαιριστώνμου.

Για το αν τον πήραν τηλέφωνο από την Ισπανία για τηνκατάσταση που επικρατεί: «Όχι μόνο από την Ισπανία, από την Αγγλία τηνΠορτογαλία, το Ισραήλ, όλοι ήθελαν να μάθουν τι συνεβαίνε, θέλω να τελειώσει καινα παρθεί μια απόφαση αυτό και α συγκεντρωθώ στην δουλειά μου γιατί αυτό είναιτο μόνο που με ενδιαφέρει».

Για το τι θα πρότεινε στην πολιτεία αν τον ρωτούσε: «Δεν θα σαςαπαντήσω, γιατί δεν θα με ρωτήσουν ποτέ».

Για το τι πρέπει να γίνει: «Και στην Αγγλία οι οπαδοί είναι ένθερμοι και στο Ισραήλ όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα,νομίζω οι ξένοι πρέπει να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις».

Για το πόσο χρόνο παίρνει στην Αγγλία για να βγει μιααπόφαση: «Δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι θα γινόταν γρήγορα, στην Ελλάδαυπάρχουν και άλλα πολιτικά συμφέροντα αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό γιατί δενδουλεύω για την Κυβέρνηση αλλά για τον Ολυμπιακό. Μπορώ να σας δώσω συμβουλές για πράγματα που γνωρίζω, για πράγματαπου γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Η αλήθεια με έχει εκπλήξει ηπορεία του Λεβαδεακού είναι μια καλή ομάδα με γρήγορους παίκτες στα άκρα και θαμας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός καικοιτάζουμε».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός με το 5χ5: «Τοπρόγραμμα δεν εξαρτάται από μας αλλά από τα αποτελέσματα των άλλων, εμείςμπορούμε να ελέγξουμε τα δικά μας αποτελέσματα και να περιμένουμε και των άλλων».

Για τη αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας: «Εξαρτάται από την κατάστασηπου θα βρεθούν οι διεθνείς. Ο Ίγκορ έχει κάποια προβλήματα, αλλά τα ξεπερνάει καιεκεί θα κριθεί στην κατάσταση των διεθνών».

Για το ματς με τον Πλατανιά: «Είδαμε πράγματα σε εκείνο τοπαιχνίδι που μας άρεσαν αυτό το παιχνίδι μπορεί να γίνει οδηγός για τη συνέχεα,ήμασταν καλοί με την μπάλα κάτω και αυτό μας άρεσε και έτσι θέλουμε νασυνεχίσουμε».

Για την παρουσία του Μάρτινς: «Φυσικά έχει να κάνειγνωρίζουμε την ποιότητα του Αντρές και του Ταχτσίδη, πρέπει να τα δώσουμε όλα στατελευταία πέντε παιχνίδια, αλλά θα κριθεί από την κατάσταση των διεθνών γιατίοι περισσότεροι έπαιξαν σχεδόν σε δύο παιχνίδια και θα δούμε πόσο μπορούν ναβοηθήσουν και σε τι κατάσταση θα είναι».

Για την παρουσία πολλών παικτών του Ολυμπιακού στην ΕθνικήΝέων: «Ο Ολυμπιακός όποτε είχε επιτυχία είχε Έλληνες παίκτες, αυτοί οι παίκτεςξέρουν την ομάδα, πιστεύω ότι μια Ελληνική ομάδα πρέπει να έχει Έλληνες παίκτες,μου αρέσει να δουλεύω με αυτά τα παιδιά γιατί καταλαβαίνουν το βάρος της φανέλας,από τη στιγμή που ήρθα ήταν έτοιμη η ομάδα, έδωσα ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά,το κακό είναι ότι έχουμε τέσσερις παίκτες στην ίδια θέση και αυτό δεν είναι μόνοκακό για αυτά τα παιδιά, αλλά και για τους υπόλοιπους που προσπαθούν νακερδίσουν μια θέση στην εντεκάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα