Γκαρσία: «Θα έδινα ένα χέρι για να παίξω!» (video)

Ο Πάμπλο Γκαρσία δηλώνει στην κάμερα του Novasports ότι θα έδινε τα πάντα για να μπορούσε να αγωνιστεί στο αποψινό ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της Κ19 του Δικέφαλου του Βορρά, μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο μετά τη νίκη της ομάδας του επί της αντίστοιχης της Ένωσης. Αρχικά τόνισε ότι άπαντες στην Ελλάδα πρέπει να δείχνουν
εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα έκανε για να είναι παρών στο αποψινό «ανδρικό» ντέρμπι τόνισε:

«Θα έδινα ένα χέρι για να παίξω. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλά, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε σήμερα και θα είμαστε πολύ κοντά στο πρωτάθλημα»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιώργος Σίμος από την πλευρά του τόνισε για το παιχνίδι:

«Με ενδιαφέρει λίγο το αποτέλεσμα γιατί νομίζω ότι δεν είναι δίκαιο, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν κυρίαρχοι. Όμως το ποδόσφαιρο που παίζουν τα παιδιά με κάνει χαρούμενο, υπάρχουν παιδιά που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Μεγαλώνουμε ποδοσφαιριστές αλλά και ανθρώπους. Το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός και θέλουμε να δουλεύουμε σε ευρωπαϊκά στάνταρ, όλοι χάρηκαν αυτό το παιχνίδι».

Για το ντέρμπι των «μεγάλων» ευχήθηκε: «Να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος γιατί πρέπει να ανέβει το προϊόν. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μας».

Τέλος, ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ Ντόναλντ Μπογκντάνι τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι το όνειρο όλων μας να παίξουμε στην πρώτη ομάδα, είμαστε ένα βήμα πριν από το επαγγελματικό επίπεδο».

Δείτε τις πλήρεις δηλώσεις τους στο video του Novasports.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα