Γκάφα της πρώην στοίχημα της νυν



Ο Νικολό Τζανιόλο αποτήθηκε από την Ίντερ έναντι περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ το 2017 και παρά το γεγονός ότι με τη δεύτερη ομάδα της έκανε θαύματα ουδείς στο Μιλάνο εκτίμησε τα προσόντα του.

Η Ρόμα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μετά από ένα χρόνο παραμονής στο Μιλάνο, η αιώνια πόλη ήταν προορισμός που θα του χάριζε την ώθηση καριέρας που αναζητούσε.

Στο πρώτο εξάμηνο έχει ήδη πραγματοποιήσει 10 συμμετοχές, 7 εκ των οποίων στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του Ντι Φραντσέσκο. Το σπάνιας ομορφιάς γκολ
που πέτυχε στην αναμέτρηση με τη Σασουόλο ήταν απλώς η επιβράβευση της τεράστιας προσπάθειας και των εξαιρετικών του εμφανίσεων από την αρχή της σεζόν.

Τον τελευταίο καιρό η κουβέντα για το πως κατάφερε η Ίντερ να μην αξιοποιήσει αυτό το ταλέντο δίνει και παίρνει...
Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για κατόρθωμα πάντως αφού τα τεχνικά και βασικά ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του "φωνάζουν" ότι είναι παίκτης με προοπτική.

Οι Ρωμαίοι μπορούν να αισθάνονται ευγνώμονες για το γεγονός ότι ήρθα στα χέρια τους και μπορούν να ποντάρουν πάνω του. Όπως και πάνω στον Κλάιφερτ που μπορεί να μη... βγάζει μάτια ακόμα, αλλά όταν προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα έχει όλα τα στοιχεία για να το πετύχει.

Μπορεί κάποιοι να βλέπουν στο πρόσωπό του τον Τότι. Άλλοι να μην είναι τόσο αισιόδοξοι ή βιαστικοί. Το σίγουρο είναι πως ο γεννημένος το 1999 μεσοεπιθετικός, έχει τα απαραίτητα ποδοσφαιρικά χαρίσματα για να πετύχει σπουδαία πράγματα στην καριέρα του. Μένει να αποδείξει πως διαθέτει την υπομονή και κυρίως την ταπεινότητα για να συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα