Γιοβίτσεβιτς: «Όλη μας η υποστήριξη είναι στους Ουκρανούς»

Ο Κροάτης προπονητής τόνισε πως όλοι στην ομάδα στηρίζουν την προσπάθεια των Ουκρανών και ζήτησε από τους παίκτες του να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γιοβίτσεβτς παραδέχτηκε πως είναι δύσκολο να παραμείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες του, οι οποίοι έχουν τις οικογένειές του στην Ουκρανία.

Αρχικά, ο Γιοβίτσεβιτς δήλωσε: «Η κούραση είναι μεγάλη. Δεν έχουμε σχεδόν ρεπό. Η προετοιμασία δεν είναι ίδια με εκείνη που κάνουν οι άλλες ομάδες, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί και να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε νέοι, αλλά με φιλοδοξία. Είναι μια

σκληρή κατάσταση, δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, μιλάμε για τη ζωή. Χρειαζόμαστε βοήθεια για να τερματίσουμε αυτόν τον πόλεμο».

Στη συνέχεια, ο Κροάτης τεχνικός συμπλήρωσε: «Μερικές φορές δε χρειάζεται να πεις πολλά, με ένα βλέμμα είμαστε ενωμένοι. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή τη δυστυχία. Οι παίκτες έχουν την οικογένειά τους εκεί, τους έχω δει καταβεβλημένους στο πρωινό, αλλά πρέπει να βρούμε κίνητρο. Θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη να το ξεπεράσουμε, γιατί όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, δυστυχώς, κανείς δεν πρόκειται να θυμηθεί τον κόσμο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Και τόνισε στη συνέχεια: «Όλη μας η υποστήριξη είναι στους Ουκρανούς. Οι οικογένειες των παικτών μου είναι εκεί. Έχουμε την ευθύνη να είμαστε δυνατοί αύριο, και για αυτού. Τώρα οι Ουκρανοί δε σκέφτονται το ποδόσφαιρο. Εμείς σκεφτόμαστε τη Ρεάλ Μαδρίτης, να παίξουμε πολύ καλά για όλους τους Ουκρανούς. Ας ελπίσουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι στο καλύτερό της επίπεδο. Θα είμαστε πιο τολμηροί στην επίθεση και θέλουμε να έχουμε λιγότερα λάθη στη μεσαία γραμμή, γιατί είναι πολύ επικίνδυνοι όταν βρίσκουν κενά. Θέλουμε να παίξουμε όπως παίζουμε συνήθως και όπως δείξαμε τι μπορούσαμε να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο του Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Keywords
Τυχαία Θέματα