Γιοβάνοβιτς: “Έχει καλό υλικό ο Άρης, πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ομάδα του Άρη (01/05, 19:00). Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο “Απόστολος Νικολαϊδής” τους “κιτρινόμαυρους” στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τα playoffs της Super League. Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στην εικόνα του Άρη τα τελευταία χρόνια, αλλά και το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει.

“Καταρχήν έχω σεβασμό απέναντι στην ομάδα του

Άρη. Γιατί είναι μία ομάδα που τα τελευταία 2-3 χρόνια, πραγματικά πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα με πολύ καλό υλικό, με απαιτήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που παίζει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μαζί, με λίγες προσθήκες και κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο σοβαρή”, ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Είναι μία ομάδα που αγωνίζεται το ίδιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είτε εντός, είτε εκτός έδρας, έχει ένα επιθετικό στιλ παιχνιδιού και μία επιθετική σκέψη, με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Που σημαίνει πως το συγκεκριμένο ματς θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Η αλήθεια είναι ότι θα παίξουμε για τέταρτη φορά φέτος με τον Άρη κι όλα τα παιχνίδια ήταν κάπως διαφορετικά. Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και τις συνθέσεις των ομάδων… Αλλά ο σκοπός παρέμενε πάντα ο ίδιος και για τις δύο ομάδες. Και γι’ αυτό σίγουρα μας περιμένει και στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας”.

Οι δηλώσεις έγιναν στην Cosmote TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα