Γιουβέντους: Ψάχνεται για Μίλικ

Γιουβέντους: Ψάχνεται για ΜίλικsdimolitΣάβ, 01/09/2021 - 15:57

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Αρκάντιους Μίλικ αυξάνεται και αναμένεται συνάντηση των δύο πλευρών την ερχόμενη εβδομάδα για μια ενδεχόμενη συνεργασία στο μέλλον.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της 'Μεγάλης Κυρίας', Φάμπιο Παρατίτσι θα έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του Πολωνού επιθετικού της Νάπολι που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Το συμβόλαιο του Μίλικ λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, όμως η Νάπολι επιθυμεί να τον πουλήσει μέσα

στον Ιανουάριο για 15-18 εκατομμύρια ευρώ.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Μίλικ, αναφέρουν πως η Νάπολι έχει απορρίψει προτάσεις των Ατλέτικο Μαδρίτης και Μαρσέιγ και είναι πολύ πιθανό να τον χάσει ελεύθερο. Η Corriere dello Sport, γράφει για ραντεβού του Παρατίτσι με τον ατζέντη του προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον του ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος να υπογράψει ένα συμφωνητικό λίγο πριν μείνει ελεύθερος και με τη βούλα το καλοκαίρι. Η Γιουβέντους δύσκολα θα καταφέρει να ρίξει την τιμή για να τον πάρει άμεσα και θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει χωρίς χρήματα τον Ιούνιο.

Στη Νάπολι βρίσκεται από το 2016 μετά από δύο χρόνια στην Ολλανδία και τον Άγιαξ. Πέρσι σε 26 συμμετοχές στη Serie A πέτυχε 11 γκολ. Φέτος δεν έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό.

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #serieA Juventus ΙΤΑΛΙΑ Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Αρκάντιους Μίλικ αυξάνεται και αναμένεται συνάντηση των δύο πλευρών την ερχόμενη εβδομάδα για μια ενδεχόμενη συνεργασία στο μέλλον. Article publish on Σάβ, 01/09/2021 - 15:57 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα