Γιουβέντους: Προγραμματισμός και στόχοι

Η Γιουβέντους συνεχίζει να παρακολουθεί τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι Γκαμπριέλ Ζεσούς, ενώ ο Μάτιας ντε Λιχτ φέρεται να είναι ανοιχτός στην υπογραφή επέκτασης συμβολαίου, αλλά μόνο εάν λάβει χαμηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης. Η διοίκηση μετά τα λάθη που έκανε, θέλει να βοηθήσει τον Μαξ Αλέγκρι, αφού κατόρθωσε να κλείσει τη σεζόν χωρίς τρόπαια εδώ και 11 χρόνια. Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι μεταξύ των πρωταρχικών τους στόχων και είναι διαθέσιμος ως ελεύθερος.

Ο Ζεσούς βρίσκεται σε συζητήσεις με την Άρσεναλ, αλλά

ο ατζέντης του αποκάλυψε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι έξι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ενδιαφέρονται να υπογράψουν τον πελάτη του. Ο Πολ Πογκμπά είναι ο βασικός στόχος της Γιουβέντους για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της και οι μπιανκονέρι θα συναντήσουν σύντομα την εκπρόσωπό του Ραφαέλα Πιμέντα, η οποία είναι επίσης ο ατζέντης των Λούκα Πελεγκρίνι, Μόιζε Κεν και Ματίας ντε Λιχτ, που βρίσκονται ήδη στο Τορίνο. Το συμβόλαιο του Ντε Λιχτ λήγει το 2024, αλλά είναι ανοιχτός στην παράταση της παραμονής του στον σύλλογο για μία ακόμη σεζόν. Ωστόσο, θα βάλει την υπογραφή του σε μια νέα συμφωνία μόνο εάν η Γιουβέντους μειώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης των 125 εκατομμυρίων ευρώ που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιό του από αυτό το καλοκαίρι.

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία, αλλά οι μπιανκονέρι έχουν επικριθεί για την επιλογή του Αργεντινού σταρ αντί του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι. Ο Σουηδός διεθνής εντάχθηκε στην Τότεναμ ως δανεικός με την υποχρέωση να τον αγοράσει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μετακόμισε στο Βόρειο Λονδίνο με τον συμπαίκτη του Ροντρίγκο Μπεντάνκουρ, επιτρέποντας στη Γιουβέντους να πάρει τα χρήματα για να υπογράψει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς για τη Φιορεντίνα. Ο Κουλουσέφσκι δεν ήταν βασικός στο Τορίνο υπό τον Μαξ Αλέγκρι, αλλά έπαιξε καθοριστικό ρόλο βοηθώντας την Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα με πέντε γκολ και οκτώ ασίστ σε 18 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ.

Συμπαίκτες στο Τορίνο, συμπαίκτες και στο Λονδίνο εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους σε νέο περιβάλλον και έβγαλαν την Τότεναμ στο Champions League

Η Γιουβέντους πλέον κυνηγά έναν νέο εξτρέμ και έχει θέσει τους Άνχελ Ντι Μαρία και Ιβάν Πέρισιτς ως στόχους προτεραιότητας, με τους Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, Πάουλο Ντιμπάλα και Αλβάρο Μοράτα (πιθανότατα) να αποχωρούν από τον σύλλογο τον Ιούνιο. 22χρονος που ευδοκίμησε υπό τον Κόντε στο Βόρειο Λονδίνο. Η Τότεναμ έχει υποχρέωση να καταστήσει μόνιμη τη μετακίνησή του για Κουλουσέφσκι για 35 εκατομμύρια ευρώ στο τέλος του 2022-23 και πλήρωσε 10 εκατομμύρια ευρώ για τον 18μηνο δανεισμό του παίκτη. Η Γιουβέντους από την άλλη σκέφτεται την απόκτηση του 34χρονου Ντι Μαρία με ελεύθερη μεταγραφή από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο σύλλογος και το περιβάλλον του παίκτη εξακολουθούν να συζητούν για ένα μονοετές συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου του για περαιτέρω σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιουβέντους, Προγραμματισμός,giouventous, programmatismos