Γιουβέντους: Περήφανος Κουαδράδο

Ο Χουάν Κουαδράδο είναι πλέον 35 χρόνων και ελεύθερος καθώς αποχώρησε από την Γιουβέντους μετά από οκτώ χρόνια στον σύλλογο. Μίλησε για την καριέρα του στην Γηραιά Κυρία και το ποδοσφαιρικό του μέλλον εμπλέκοντας με δόση χιούμορ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

“Νιώθω περήφανος και τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τι σήμαινε η παρουσία μου στην Γιουβέντους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό για αυτά τα οκτώ χρόνια σε αυτό το επίπεδο. Το είχα ονειρευτεί αλλά δεν περίμενα ότι θα είναι έτσι και ότι θα κρατήσει τόσο. Ελπίζω οι Κολομβιανοί που στο μέλλον θα παίξουν σε

ομάδες οπως η Γιουβέντους ή η Μίλαν να αφήσουν και αυτοί τέτοια παρακαταθήκη. Με γεμίζει περηφάνια. Αυτή την στιγμή έχω ακόμη πάθος και θέλω να είμαι ανταγωνιστικός. Δεν ξέρω αν θα πάω στην Σαουδική Αραβία γιατί είναι ο Ρονάλντο εκεί και δεν με θέλει. Είμαι χαλαρός. Σκέφτομαι τι είναι το καλύτερο. Ο ατζέντης μου είναι εδώ και μου παρουσίασε τις προτάσεις που έχουμε. Υπαρχουν αρκετές επιλογές και θα αναλύσουμε ποιά είναι η καλύτερη”.

Ο Κουαδράδο φόρεσε σε 314 ματς την φανέλα της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις. Πέτυχε 26 γκολ και μοίρασε 65 ασίστ. Κατέκτησε 11 τίτλους με την Γιούβε.

Keywords
Τυχαία Θέματα