Γιουβέντους: Μένουν Ρονάλντο και Πίρλο

Γιουβέντους: Μένουν Ρονάλντο και ΠίρλοsdimolitΤετ, 03/24/2021 - 16:19

Ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ, ξεκαθάρισε πως Κριστιάνο Ρονάλντο και Αντρέα Πίρλο θα παραμείνουν στο Τορίνο και τη νέα σεζόν. Ο παλιός παίκτης της Μεγάλης Κυρίας και συνεργάτης του Αντρέα Ανιέλι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Με δηλώσεις του στο DAZN είπε: ''Ο Ρονάλντο, θα παραμείνει στην Γιουβέντους. Όπως και ο Πίρλο θα συνεχίσει

να είναι προπονητής της ομάδας μας και τη νέα σεζόν''

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει το καλοκαίρι του 2022 όμως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν συνεχώς φήμες για αποχώρηση του. Ο Ρονάλντο ήρθε στην Ιταλία για να κατακτήσει και το Champions League όμως αυτό δεν έγινε για 2η σερί χρονιά. Σε ότι αφορά στον Αντρέα Πίρλο, τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών δείχνουν τη πόρτα της εξόδου στον Ιταλικό κόουτς που ''κατάφερε'' μετά από μια δεκαετία να ρίξει τη Γιουβέντους από το θρόνο της.

.

 

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #serieA Juventus ΙΤΑΛΙΑ Ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ, ξεκαθάρισε πως Κριστιάνο Ρονάλντο και Αντρέα Πίρλο θα παραμείνουν στο Τορίνο και τη νέα σεζόν. Article publish on Τετ, 03/24/2021 - 16:19 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα