Γιουβέντους: Μένει Τορίνο μέχρι να φύγει ο Μοράτα

Το μέλλον του Ισπανού στο Τορίνο είναι στον αέρα καθώς οι “μπιανκονέρι” δεν δείχνουν πρόθυμοι να κάνουν τη μετακίνησή του μόνιμη για 35 εκατομμύρια ευρώ στο τέλος της σεζόν. Η Γιουβέντους έχει ήδη πληρώσει 20 εκατομμύρια ευρώ για τον διετές δανεισμό του παίκτη, αλλά ο Μοράτα ήταν ανοιχτός στο ενδεχόμενο να φύγει από το Τορίνο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα.

Ο 29χρονος είχε μιλήσει με τον προπονητή των Καταλανών, Τσάβι Ερνάντεθ, και συμφώνησε σε συμβόλαιο 18 μηνών στο Καμπ Νόου. Ωστόσο, η Γιουβέντους

έχει ένα σφιχτό μεταγραφικό μπάτζετ και δεν μπορεί να αντέξει έναν πολύτιμο αντικαταστάτη τον Ιανουάριο, οπότε ο Αλέγκρι μπλόκαρε την έξοδο του Μοράτα. «Είπα στον Αλβάρο ότι μένει εδώ, δεν φεύγει από τη Γιουβέντους, τέλος της ιστορίας», είπε ο προπονητής σε συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα την Τετάρτη.

“Είναι ένας σημαντικός παίκτης και είμαι χαρούμενος μαζί του». Ο Αλέγκρι απέρριψε επίσης μια συμφωνία ανταλλαγής με τον Μέμφις Ντεπάι, καθώς χρειάζεται έναν κλασικό σέντερ φορ εάν φύγει ο Μοράτα. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει καθώς ο Ισπανός πρόκειται να μείνει στο Τορίνο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Ισπανό επιθετικό απόψε, καθώς είναι πιθανό να ξεκινήσει κόντρα στη Νάπολι στο Allianz Stadium.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο Ισπανός σκεφτόταν ήδη το χρόνο του στην Μπαρτσελόνα. Η γυναίκα του φέρεται να είχε πει στους φίλους της ότι θα είχε μετακομίσει στην Ισπανία με τον Μοράτα, αλλά τίποτα από αυτά δεν θα συνέβαινε. Ο επιθετικός γνωρίζει ότι ο χρόνος του στο Τορίνο μπορεί να τελειώσει στο τέλος της σεζόν. Παρόλα αυτά, ο Αλέγκρι προσπάθησε να τον παρακινήσει ενόψει του δεύτερου μέρους της εκστρατείας, που ξεκινά απόψε σε μια βασική σύγκρουση με τους Παρτενοπέι. Μόνο πέντε βαθμοί χωρίζουν τη Γιουβέντους και τη Νάπολι στον πίνακα της Serie A, με τους μπιανκονέρι να κυνηγούν μια θέση στο Champions League

Keywords
Τυχαία Θέματα