Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα: Σκέφτονται νέα τράμπα

Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα: Σκέφτονται νέα τράμπαsdimolitΔευ, 03/29/2021 - 14:35

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα ξεκινούν διαπραγματεύσεις για ανταλλαγή που περιλαμβάνει τους Πάουλο Ντιμπάλα και Ουσμάν Ντεμπελέ.

Οι δύο σύλλογοι, ένα χρόνο μετά την τράμπα, Μιραλέμ Πιάνιτς και Αρτούρ, σύμφωνα με την εφημερίδα Tuttosport, σκέφτονται

να την επαναλάβουν. Ο Αργεντινός επιθετικός που ακόμα ταλαιπωρείται από τραυματισμό, δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ''Μεγάλη Κυρία''' που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 και το μέλλον του στο Τορίνο θεωρείται αβέβαιο.

Η Γιουβέντους προφανώς και θα ήθελε να επωφεληθεί πουλώντας τον Αργεντινό πριν το επόμενο καλοκαίρι που θα κινδυνεύει να τον χάσει ελεύθερο. Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στη Βαρκελώνη με τον Γάλλο επιθετικό με τα δύο κλαμπ να σκέφτονται αρκετά σοβαρά την συγκεκριμένη κίνηση.

Το πρώτο πείραμα πάντως μοιάζει αποτυχημένο, καθώς ούτε ο Πιάνιτς, αλλά και ούτε ο Αρτούρ δεν προσαρμόστηκε πλήρως στις απαιτήσεις της νέας τους ομάδας. 

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα ξεκινούν διαπραγματεύσεις για ανταλλαγή που περιλαμβάνει τους Πάουλο Ντιμπάλα και Ουσμάν Ντεμπελέ. Article publish on Δευ, 03/29/2021 - 14:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα