Γιουβέντους: Επιμένει για τον Λοκατέλι, καραδοκεί η Άρσεναλ

Όπως αποκαλύπτουν ιταλικά ρεπορτάζ, οι «μπιανκονέρι» παραμένουν το φαβορί για την απόκτηση του Ιταλού μέσου και για αυτό το λόγο θα έχουν νέα επαφή με την Σασουόλο. Ο διεθνής άσος πιέζει τη διοίκηση της ομάδας του να αποδεχθεί την πρόταση και να ενταχθεί στο δυναμικό της Μεγάλης Κυρίας, την ίδια στιγμή, η Άρσεναλ καραδοκεί για την απόκτηση του πρωταθλητή Ευρώπης, σκοπεύοντας να καλύψει τη ρήτρα αγοράς του που φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ, αλλά για να μετακομίσει στο Λονδίνο πρέπει να είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

Ο

Λοκατέλι εντυπωσίασε στη Ρέτζιο- Εμίλια κερδίζοντας μια θέση της πρωταθλήτριας Ιταλίας όπου πέτυχε δυο γκολ στο πρόσφατο Euro. Οι εμφανίσεις του τράβηξαν το έντονο ενδιαφέρον της Άρσεναλ που προσφέρει τρία εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον 23χρονο παίκτη, όμως οι προθέσεις του Λοκατέλι δείχνουν παραμονή στη Serie A.

Juventus are always leading the race for Locatelli – new meeting soon with Sassuolo, Manuel is still pushing to join Juve.

Arsenal’s stance: they’d be prepared to pay Sassuolo price tag [€40m]… but #AFC only want to sign players happy and 100% convinced to join the club.

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 18, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα