Γιουβέντους: Δεν “ψήνεται” να επιστρέψει ο Αλέγκρι

Γιουβέντους: Δεν “ψήνεται” να επιστρέψει ο ΑλέγκριtnalΔευ, 03/22/2021 - 12:16

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν έδειξε πρόθυμος να επιστρέψει στον πάγκο της Γιουβέντους. Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως δεν ξέρει αν αυτό θα συμβεί στο μέλλον, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως ο Αντρέα Πίρλο τα πηγαίνει καλά στους “μπιανκονέρι”. 

Αρχικά, ο Αλέγκρι δήλωσε: “Είναι αδύνατο να το ξέρει κανείς. Ούτως ή άλλως θεωρώ πως ο Πίρλο τα πάει καλά. Κατέκτησε το Super Cup,

είναι στον τελικό Κυπέλλου, παλεύει για την τετράδα στη Serie Α και στο Champions League όλα κρίνονται σε μια λεπτομέρεια. Ακόμα δεν ξέρω τίποτα, αλλά θέλω να επιστρέψω τον Ιούνιο στους πάγκους”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: “Όλο αυτό το διάστημα έκανα κάποιες σκέψεις, νομίζω ότι για το ιταλικό ποδόσφαιρο πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια μας, οι αποκλεισμοί των ομάδων στην Ευρώπη, θα πρέπει να μας κάνουν να προβληματιστούμε. Το ποδόσφαιρο είναι σοβαρό πράγμα, χρειάζεται ισορροπία. Ας μην ξεχνάμε ότι ο κορωνοϊός έχει διαταράξει όλες τις ισορροπίες. Χρειάζεται ηρεμία, οι παίκτες δεν είναι μηχανές που έχουν την ίδια απόδοση”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν έδειξε πρόθυμος να επιστρέψει στον πάγκο της Γιουβέντους. Article publish on Δευ, 03/22/2021 - 12:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα