Γιουβέντους: Αβέβαιο το μέλλον του Αλέγκρι

Ο Μαξ Αλέγκρι έχει ένα χρόνο ακόμα στο τρέχον συμβόλαιό του στη Γιουβέντους, αλλά παρόλο που βρίσκεται κοντά στο να επαναφέρει τους «μπιανκονέρι» στο Champions League, οι μακροπρόθεσμες προοπτικές του στο Τορίνο βρίσκονται στο μικροσκόπιο.
Φτωχή σε παραγωγικότητα, έχει τη χειρότερη επίθεση (μαζί με τη Μπολόνια) από τις πρώτες επτά ομάδες της βαθμολογίας και με πολλές αυξομειώσεις στην απόδοση της

κατά τη διάρκεια της περιόδου, φαίνεται να μην πείθει τους οπαδούς της ομάδας, ότι αυτός είναι ο προπονητής που μπορεί να επαναφέρει τη Γιουβέντους στο δρόμο των επιτυχιών, πυροδοτώντας φήμες για πιθανή αποχώρηση του το καλοκαίρι.

Η Γιουβέντους επανέφερε τον Αλέγκρι για να αντικαταστήσει τον Αντρέα Πίρλο το 2021, ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να επαναφέρει τον σύλλογο στην παλιά του δόξα. Ωστόσο, ποτέ δεν πλησίασε την κατάκτηση του Scudetto στα τρία χρόνια που ο 56χρονος ήταν επικεφαλής, τερματίζοντας μόνο στην τέταρτη θέση σε αυτό το διάστημα.
Συχνά κατηγορούμενος ότι παίζει αμυντικό ποδόσφαιρο, ο Αλέγκρι έχει χάσει την εμπιστοσύνη των οπαδών και το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το διοικητικό συμβούλιο.
Αλλά ακόμη και αν η Γιουβέντους εξασφαλίσει το Champions League, κάτι που μοιάζει αναπόφευκτο σε αυτό το σημείο που βρίσκεται η σεζόν, ο Αλέγκρι μπορεί να μην παραμείνει στο Τορίνο την επόμενη περίοδο. Ο κατάλογος των υποψηφίων για να πάρουν τη θέση του Ιταλού είναι μακρύς, με τον Τιάγκο Μότα της Μπολόνια να μοιάζει ως η πιο ελκυστική λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα