Γιουνάιτεντ: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη…

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επαναλαμβάνουν συνήθειες του πρόσφατου παρελθόντος και στα πρώτα 11 παιχνίδια της εφετινής σεζόν. Βασικότερη η απώλεια βαθμών στο «Όλντ Τράφορντ».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ηττηθεί σε 4 παιχνίδια από το ξεκίνημα της σεζόν και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση 9 βαθμών από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Οι τρεις από τις τέσσερις ήττες της ομάδας του Σόλσκιερ είναι εντός έδρας, από Μάντσεστερ Σίτι (0-2), Λίβερπουλ (0-5) και την 16η της βαθμολογίας Άστον Βίλα (0-1). Κοινό χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων αναμετρήσεων το

γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει, ενώ ταυτόχρονα στα δύο από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς, με Λίβερπουλ και Σίτι δέχθηκε 7 γκολ!

Ανάλογη εικόνα και αποτελέσματα είχε όντας ιδιαίτερα ασταθής και πέρυσι, σεζόν στην οποία κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση της Premier League. Μάλιστα η περυσινή παρουσία της εντός έδρας ήταν εξίσου προβληματική. Η Γιουνάιτεντ έχασε συνολικά 6 παιχνίδια στη διάρκεια του πρωταθλήματος και όλα ήταν εντός έδρας, τη στιγμή που μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» έμεινε αήττητη σε 19 παιχνίδια.

Οι τέσσερις εξ αυτών ήταν απέναντι σε ομάδες στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν την τελευταία διετία με την ομάδα του Σόλσκιερ και τις εντός έδρας απώλειες, προ τριετίας όταν και κατετάγη 3η, είχε χάσει μόνο 2 φορές στο γήπεδό της, τη στιγμή που μακριά από αυτό είχε γνωρίσει 6 ήττες.

Οι εφετινές απώλειες στα εντός έδρας ματς φαίνονται και από τη συγκομιδή βαθμών αφού πήρε 7 στα εντός και 10 στα εκτός έδρας.

Για μια ομάδα που θέλει να επιστρέψει σε ρόλο πρωταγωνίστριας, οι αριθμοί… προσγειώνουν σε ότι αφορά σε άμυνα και επίθεση, αφού έχουν την 5η επίθεση του πρωταθλήματος με 19 γκολ και την 7η χειρότερη άμυνα της Premier League με 17 τέρματα παθητικό.

Στην εφετινή τους εκκίνηση οι «κόκκινοι διάβολοι» έτρεξαν αήττητο σερί 5 αγώνων στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, ενώ πήραν μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία 6 παιχνίδια τους ανεξάρτητα από έδρα, με απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Keywords
Τυχαία Θέματα