Γιουλ και Καμπάτσο προετοιμάζονται για «μεγάλο παιχνίδι» με τον Ολυμπιακό

Με ιδιαίτερη συγκέντρωση προετοιμάζονται οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή (9/2, 21:45), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στη «βασίλισσα» θεωρούν υψίστης σημασίας το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους στη Μαδρίτη, με τον Σέρχιο Γιουλ να καλεί τους «μερένγκες» να δώσουν δυναμικό «παρών» στο "Wizink Center". «Αύριο (σ.σ. 9/2) έχουμε ένα μεγάλο
και πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε γεμάτο το γήπεδο» έγραψε ο Σέρχιο Γιουλ στο Instagram, συνδυάζοντας το σχόλιό του με μια φωτογραφία του που τον μαρκάρει ο Βασίλης Σπανούλης.

Στο μεταξύ, ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Φακούντο Καμπάτσο, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μια από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague: «Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, με όπλο την ταυτότητά μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, να δείξουμε την αξία μας. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας και έχει ατομική και ομαδική ποιότητα. Είμαστε στο σπίτι μας και πρέπει να ορίσουμε τον ρυθμό, χωρίς λάθη, όπως στο πρώτο ματς. Είναι ένα παιχνίδι με ιστορία και οι δύο ομάδες έχουμε πραγματική ποιότητα. Αισθάνομαι καλά, έχω αυτοπεποίθηση. Προετοιμάστηκα καλά το καλοκαίρι για οτιδήποτε χρειαστούν προπονητής και συμπαίκτες από εμένα».

Ο Καμπάτσο μίλησε και για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, από τον οποίο είχε ζητήσει τη φανέλα του, μετά τον τελικό Ρεάλ-Ολυμπιακός, στη Μαδρίτη το 2015. Ο Αργεντινός είπε για τον "Κill-Bill": «Είναι ένας παίκτης που έχει τον σεβασμό όλων. Διαθέτει ποιότητα και έχει εξελιχθεί πολύ από το ματς στην Ελλάδα. Θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε και να μην τον αφήσουμε να κρίνει την έκβαση του παιχνιδιού και πιστεύω πως έχουμε την ικανότητα στην άμυνα για να το κάνουμε. Δεν είναι θέμα, όμως, ενός παίκτη. Πρέπει να σταματήσουμε όλη την ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα