Γιορτή με κίνητρο στο Ηράκλειο

Από τη μία πλευρά η επιστροφή του κοινού του Ηρακλείου σε αγώνες του πιο υψηλού ποδοσφαιρικού επιπέδου, με το δικό τους καμάρι, τον ΟΦΗ να παίζει για πρώτη φορά εφέτος στην έδρα του, αλλά και για πρώτη φορά μετά την άνοιξη του 2015.

Από την άλλη το 9ο συνολικά παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη σεζόν, αφού μετά την εξαιρετική του προσπάθεια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε με δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια
πρωταθλήματος.

Το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» αναμένεται να φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ στη σεζόν, τον σημαντικό του αντίπαλο και διεκδικητή του τίτλου ΠΑΟΚ και βέβαια τη νέα διοικητική πραγματικότητα που εδώ και κάποιες μέρες υπάρχει στον σύλλογο.

Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες από κάθε άποψη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε πει αντίο στον Ηρακλή μετά από παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ενεργό ρόλο στα χέρια του στο εφετινό ρόστερ έχουν δύο πρώην παίκτες του «Δικεφάλου», οι Κουτσιανικούλης και Κοροβέσης. Οι Κρητικοί ήταν καλοί στο πρώτο ματς της σεζόν στη Νέα Σμύρνη και κακοί στο Αγρίνιο την 2η ημέρα του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τονίζει με τις τελευταίες του δηλώσεις πως άπαντες οι παίκτες του ρόστερ οφείλουν να ανταπεξέλθουν και να είναι απόλυτα έτοιμοι για τις προκλήσεις που έρχονται με συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα αι Γιουρόπα Λιγκ, αφού ξεκινά δύσκολος και απαιτητικός μήνας που απαιτεί τη βοήθεια πολλών. Σίγουρα περισσότερων από αυτούς που έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα.

Ο ΟΦΗ νίκησε σε ένα από τα τελευταία 6 ραντεβού των ομάδων στο Ηράκλειο, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει συνολικά 6 νίκες στην Κρήτη σε 40 αγώνες. Οι 4 από αυτές είναι στα τελευταία 11 παιχνίδια τους.

Γεμάτο γήπεδο, αγωνιστικό κίνητρο και για τους δύο, το Ηράκλειο ετοιμάζεται για την επιστροφή του ΟΦΗ και του ποδοσφαίρου στην πόλη.
Keywords
Τυχαία Θέματα