Γιορτάζουμε και γεμίζουμε το ΟΑΚΑ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση ενημερώνει τον Κόσμο της ομάδας για τουςτρόπους που μπορούν να προμηθευθούν εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα(22/4,19:00) με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

H ανακοίνωση τηςΠΑΕ για τα εισιτήρια:

Ξεκίνησε ήδη η ηλεκτρονική

προπώληση των εισιτηρίων τουτελευταίου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για το πρωτάθλημα κόντρα στονΛεβαδειακό την Κυριακή 22 Απριλίου στις 19:00 μέσω του επίσημου σάιτ aekfc.gr,του επίσημου app My AEK και του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE, ενώσε περίπου μια ώρα αρχίζει η προπώληση και από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ«Ειρήνη» (για σήμερα) από τις δώδεκα το μεσημέρι έως τις 17:00. Αύριο Παρασκευή20/04 και το Σάββατο 21/04 το εκδοτήριο θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις17:00.

Την Κυριακή 22/04, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουνως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά τηνέναρξη του αγώνα

• Λ. Κύμης από τις 15:00 έως και 15’ μετά την έναρξη τουαγώνα

• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:00 έως και 30’ μετά τηνέναρξη του αγώνα

Τονίζουμε ότι ΔΕΝ ισχύει η Κάρτα Φίλου σε συνεννόηση με τηνερασιτεχνική για να εξυπηρετήσουμε εκτός των άλλων τους φιλάθλους μας που ετοιμάζουν εκδρομέςαπό επαρχία να μην έχουν και το επιπλέον κόστος και τη διαδικασία.

Όπως θα δείτε είναι μεγάλος ο αριθμός εισιτηρίων των 5 και10 ευρώ για ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας και να τους δώσουμε τηνευκαιρία να ζήσουν τις στιγμές.

Επίσης ΔΩΡΕΑν όλα τα παιδιά έως δέκα ετών, η κάρτα φίλουκαταργείται και για τις οικογένειες που θέλουν να έρθουν στο γήπεδο.

Το σύνθημα είναι: Γιορτάζουμε και γεμίζουμε το ΟΑΚΑ!


Keywords
Τυχαία Θέματα