Γιορίς: «Έξοχη η ομάδα της Δανίας, μπορεί να κερδίσει τους καλύτερους»

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Ούγκο Γιορίς για το παιχνίδι της Γαλλίας με τη Δανία εν όψει της 2ης αγωνιστικής για τομ 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο αρχηγός των «μπλε» ξεκαθάρισε ότι η Δανία είναι υποτιμημένη ομάδα και ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τους κερδίσουν, εξάλλου το έκαναν ήδη δύο φορές για το Nations League. Οι Γάλλοι θέλουν τη δεύτερη τους νίκη στη διοργάνωση, έτσι ώστε

να κλειδώσουν την πρόκριση στους «16». Όμως η Δανία είχε κερδίσει για το Nations League δύο φορές την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν με 2-1 στο Παρίσι και 2-0 της Κοπεγχάγη.

«Έχω πει σε αρκετές περιπτώσεις ότι είναι υποτιμημένοι ως ομάδα. Μιλάμε για μια περίοδο μόλις τεσσάρων μηνών, δεν μιλάμε για μια μακρά περίοδο, είναι ανάμεσα στον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο που μας νίκησαν δύο φορές», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιορίς για την Δανία και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι μια διαφορετική διοργάνωση, αλλά σου δίνει μια ιδέα για το επίπεδο αυτής της εθνικής Δανίας. Είναι μια έξοχη ομάδα και είναι ικανή να νικήσει τους καλύτερους. Επομένως, είναι ένα καμπανάκι κινδύνου για μας και δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν τους ξέρουμε και δεν χρειαζόμαστε κάποιο επιπλέον κίνητρο σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα