Γιατράς: «Το αποτέλεσμα και το σκορ είναι πλασματικό» (vid)

Γιατράς: «Το αποτέλεσμα και το σκορ είναι πλασματικό» (vid)antoniamath11Τετ, 03/31/2021 - 21:37

Ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών, Μάκης Γιατράς σχολίασε τη νίκη της ομάδας του με 90-69 επί του Άρη και τόνισε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι πλασματικό. Μάλιστα θεωρεί ότι οι "κιτρινόμαυροι" πίεσαν αρκετά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. 

Αναλυτικά: 

«Πραγματικά μας δυσκόλεψε ο Άρης, ενώ έχουμε βάλει 90 πόντους και πάλι δεν είμαστε ευχαριστημένοι, φάνηκε ότι δεν επηρεαστήκαμε από την αποχή.

Αν βάζει 90 πόντους μετά από αποχή φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι πνευματικό και όχι μπασκετικό. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις  να γίνουμε και πάλι ομάδα. Σε σχέση με τον Άρη το αποτέλεσμα και το σκορ είναι πλασματικό. Εμείς συνεχίσαμε, κάναμε μια νίκη ακόμα και προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι».

 

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Προμηθέας Πάτρας - Μπάσκετ 'Αρης - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Προμηθέας Πατρών ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών, Μάκης Γιατράς σχολίασε τη νίκη της ομάδας του με 90-69 επί του Άρη και τόνισε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι πλασματικό. Article publish on Τετ, 03/31/2021 - 21:37 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα