Γιασικεβίτσιους: "Παίρνουμε την νίκη και πάμε σπίτι μας, αλλά..." (vid)

Γιασικεβίτσιους: "Παίρνουμε την νίκη και πάμε σπίτι μας, αλλά..." (vid)osinteliΠαρ, 01/29/2021 - 00:22

Καθόλου ευχαριστημένος δεν έμεινε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την εικόνα της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και όπως εξήγησε το μόνο που κρατά από το ματς με τον Ολυμπιακό είναι η νίκη.

"Για έναν προπονητή είναι... σκότωμα όταν η ομάδα σου έρχεται από τα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο και δεν σε ακούει. Παίξαμε πολύ

άσχημα. Ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός, όπως περιμέναμε αφού ήταν στο -10 και δεν αντιδράσαμε. Ήμασταν σε κακό επίπεδο σε ό,τι αφορά την πειθαρχία. Το ίδιο είχα πει και στο Βελιγράδι, το ίδιο λέω και στον Πειραιά: παίρνουμε την νίκη και πάμε σπίτι μας. 

Η νίκη είναι νίκη, σε αυτού του είδους τις καταστάσεις. Μπορεί να μας διδάξει πως πρέπει να μένουμε πεινασμένοι. Αυτό είναι το Νο. 1. Νικήσαμε σε κάποια παιχνίδια σερί, αλλά δεν ήμασταν τόσο πειθαρχημένοι. Χωρίς πειθαρχία και χωρίς να βάζεις το σώμα σου στη... φωτιά, είσαι μία απλή ομάδα, τίποτα ξεχωριστό", ανέφερε ο Λιθουανός προπονητής. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Barcelona - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Barcelona ΔΙΕΘΝΕΙΣ Γιασικεβίτσιους: "Παίρνουμε την νίκη και πάμε σπίτι μας, αλλά..." Submitted by osinteli on Παρ, 01/29/2021 - 00:28 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/SARRAS_280121.mp4 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Καθόλου ευχαριστημένος δεν έμεινε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την εικόνα της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και όπως εξήγησε το μόνο που κρατά από το ματς με τον Ολυμπιακό είναι η νίκη. ΜΠΑΣΚΕΤ Barcelona Barcelona - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Καθόλου ευχαριστημένος δεν έμεινε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την εικόνα της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και όπως εξήγησε το μόνο που κρατά από το ματς με τον Ολυμπιακό είναι η νίκη.

Article publish on Παρ, 01/29/2021 - 00:22 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα