Γιάνσεν: Ο ΠΑΟΚ και η αγάπη για Χατζηδιάκο-Παυλίδη

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Πασκάλ Γιάνσεν για το φιλικό παιχνίδι της Άλκμααρ με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας εκτός από το παιχνίδι αναφέρθηκε και στους Παντελή Χατζηδιάκο και Βαγγέλη Παυλίδη λέγοντας πόσο πολύ του αρέσει να δουλεύει με τους Ελληνες διεθνείς της Άλκμααρ. 

Επίσης αναφέρθηκε στον Όουεν Βάινταλ, τον αριστερό μπακ και αρχηγό της Άλκμααρ και το ενδιαφέρον του Άγιαξ με την πρόταση

των 10 εκ. ευρώ.

Για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ είπε: “Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές, όπως το περίμενα. Είχα πει στους παίκτες μου ότι θα περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, όπως και έγινε, με ένταση γιατί είχαμε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και σε άλλο φιλικό προετοιμασίας. Υπήρχαν και διαστήματα στο παιχνίδι τα οποία τα ευχαριστήθηκα”. 

Για το διάστημα της προετοιμασίας που βρίσκονται τώρα οι ομάδες είπε: “Οι ομάδες ετοιμάζονται για μία -θέλουμε να πιστεύουμε- επιτυχημένη σεζόν. Και οι δύο ομάδες ψάχνουν τα μοτίβα παιχνιδιού τους και το σωστό επίπεδο έντασης”. 

Στο παιχνίδι, ο Γιάνσεν δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Όουεν Βάινταλ, τον αριστερό μπακ και αρχηγό της ολλανδικής ομάδας. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο πρώτο φιλικό της ‘Αλκμααρ, με την Τσβόλε. Ο Άγιαξ έχει καταθέσει πρόταση 10 εκ. ευρώ και τα ρεπορτάζ στην Ολλανδία αναφέρουν ότι απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Ο Γιάνσεν, για τον Βάινταλ, είπε: “Είναι ακόμα εδώ, παρακολούθησε το παιχνίδι από έξω. Ελπίζω να παραμείνει παίκτης της Αλκμάαρ για πολύ καιρό αλλά ξέρουμε για το ενδιαφέρον του Άγιαξ και το ότι μπορεί μεταγραφή να γίνει πολύ σύντομα. Προς το παρόν είναι μαζί μας, είναι επαγγελματίας, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Βέβαια, τα παιχνίδια είναι κάτι άλλο, θα πρέπει να είναι προσεκτικός και θα δούμε τι θα γίνει”. 

Για τον Χατζηδιάκο είπε: “Ο Παντελής παίζει για μας εδώ και πολύ καιρό. Ήρθε στην ομάδα νεαρός, είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλους στην Ακαδημία, για την αφοσίωση που δείχνει και για το ότι έχει πετύχει πολλά. Έφτασε στην πρώτη ομάδα, είναι βασικός και έχει παίξει πολλά παιχνίδια και με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω, είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας και είμαι πολύ χαρούμενος με την θέση που έχει στην ομάδα”. 

Για τον Παυλίδη και για το αν περίμενε να βάλει 25 γκολ στην πρώτη του σεζόν με την ‘Αλκμααρ, είπε: “Το περίμενα ότι θα βάλει πολλά γκολ αν και είχε πολλές αλλαγές να κάνει γιατί είχε έρθει από την Βίλεμ αλλά συνήθισε τον τρόπο που παίζουμε, τον τρόπο προπόνησης. Επρεπε να δουλέψει πολύ, πολύ σκληρά και το έκανε. Έδειξε σε όλους το τι μπορεί να κάνει, είναι ένας πολύ ταλαντούχος επιθετικός, έβαλε 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Και αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα. Όπως είπα και για τον Παντελή, είναι πραγματικός επαγγελματίας που δουλεύει πολύ, πολύ σκληρά, κάθε μέρα, για να γίνει καλύτερος παίκτης. Πραγματικά μου αρέσει πολύ να δουλεύω μαζί του και για τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα